Υλικά:
200 γρ. τριμμένη καρύδα (ινδοκάρυδο)
200 γρ. γάλα καρύδας σε κονσέρβα
2 κ.γ. υγρή στέβια (ίση σε γλυκύτητα με τη ζάχαρη)
200 γρ. κουβερτούρα υγείας
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε το τριμμένο ινδοκάρυδο με το γάλα καρύδας και τη στέβια. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ομοιόμορφο μείγμα.
Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για περίπου μία ώρα, ώστε να σφίξει και να πλάθεται εύκολα.
Σχηματίζουμε μπαλάκια ή μικρές μπάρες και τα τοποθετούμε ξανά στο ψυγείο για λίγη ώρα ώστε να σταθεροποιηθούν.
Στο μεταξύ, λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί μέχρι να γίνει ρευστή.
Με ένα κουτάλι, βουτάμε τα κομμάτια καρύδας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα ώστε να καλυφθούν ομοιόμορφα.
Τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν και να σφίξει η σοκολάτα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ