Δεν πήρε καλή τροπή η εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης, όταν νεαρό ζευγάρι «πιάστηκε στα χέρια» και κατέληξε στο Αυτόφωρο στον Βόλο.
Το ζευγάρι έφτασε στο σημείο να προχωρήσει σε βιαιοπραγίες όταν άρχισαν να διαφωνούν για το εάν έχουν σχέση και εάν αυτή πρέπει να ολοκληρωθεί.
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή 11 Ιουλίου στο σπίτι του 30χρονου από τον Βόλο, ο οποίος κάλεσε την φίλη του από την Θεσσαλονίκη να μείνει σπίτι του και να κάνουν εκδρομές στο Πήλιο για να «σφραγίσουν» την γνωριμία τους. Η νεαρή γυναίκα υποστήριξε στο δικαστήριο πως την πίεσε να έλθουν σε σεξουαλική επαφή, αλλά εκείνη κάθε άλλο παρά επιδίωκε κάτι τέτοιο.
Τον απώθησε, εκείνος εκνευρίστηκε και άρχισε να την βρίζει χυδαία, όπως αναφέρει το gegonota.news. «Δεν θα με κοροϊδεύεις εσύ εμένα, δεν θα παίζεις με το μυαλό μου», φέρεται να της είπε. Εκείνη τρόμαξε και πήρε ένα μπουκάλι με αλκοόλ από το τραπέζι και το έσπασε. Του το πρότασσε γιατί φοβήθηκε μην της επιτεθεί και εκείνος την άρπαξε από τα μαλλιά και την έριξε στον τοίχο. Γλίστρησε όμως από τα γυαλιά, έπεσε στο πάτωμα και τραυματίστηκε.
Εκείνη, την ώρα που ο 30χρονος πήγε στο μπάνιο να δει τις πληγές του, πήγε να πάρει τα κλειδιά και την τσάντα της για να φύγει και διαπίστωσε πως της τα είχε κρύψει. Ανοιξε την πόρτα, πήγε σε ένα κατάστημα και ζήτησε να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία για να τον καταγγείλει. Ο 30χρονος ισχυρίστηκε πως μέσω μηνυμάτων και πριν εκείνη δεχτεί να έρθει στον Βόλο, υπήρχε μεταξύ τους τρυφερή «ατμόσφαιρα». Όταν εκείνη ήρθε στον Βόλο η σχέση εξελίχθηκε σε ερωτική και του επιτέθηκε γιατί δεν ενέδωσε στο να της δώσει τα χρήματα που ζητούσε για να γυρίσει στην Θεσσαλονίκη, ενώ είχε πληρώσει και το εισιτήριο της για το ταξίδι της στον Βόλο.
«Με έβριζε και μου έλεγε θα σε καταστρέψω, δεν ξέρεις ποια είμαι εγώ», δήλωσε ο 30χρνος στο δικαστήριο και περιέγραψε πώς με το σπασμένο μπουκάλι τον χτύπησε στο γόνατο. «Όταν της είπα πως καλώ την αστυνομία εξαφανίστηκε από το σπίτι, στο οποίο έσπασε τα πάντα και έκανε ζημιές» είπε.
Ο 30χρονος κρίθηκε ένοχος για τρεις κατηγορίες και συγκεκριμένα απόπειρα απλής σωματικής βλάβης, απειλή και εξύβριση και η γυναίκα μόνο γι’ αυτή της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ αθωώθηκε για την απειλή, την εξύβριση και την απλή σωματική βλάβη.
Τους επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 8 μηνών στον καθένα, με αναστολή και έφεση.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις
Αλλαγές στο ωράριο εκπαιδευτικών από 1/9/2025: Ποιοι θα διδάσκουν λιγότερες ώρες
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ