Κοινωνία 0

Νεκρό βρέφος σε σπίτι, το γέννησε φοιτήτρια και ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος

έγκυος
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η ίδια υποστήριξε τόσο στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ όσο και στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης μια νέα υπόθεση με νεκρό βρέφος, με πρωταγωνίστρια μια 20χρονη φοιτήτρια από τα Επτάνησα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η νεαρή κοπέλα έφερε στον κόσμο το βρέφος μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας, στο σπίτι της, παρουσία της αδερφής της. Η ίδια υποστήριξε τόσο στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ όσο και στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε πως κυοφορούσε.

Η αδερφή της 20χρονης ήταν εκείνη που, σύμφωνα με πληροφορίες, επέμεινε και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν ήδη νεκρό.

Η υπόθεση διερευνήθηκε από την Ασφάλεια Ηρακλείου, η οποία ολοκλήρωσε τη δικογραφία. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, που αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του βρέφους.

Η Εισαγγελία Ηρακλείου, στην οποία έχει υποβληθεί η δικογραφία, θα αξιολογήσει τα στοιχεία και ενδέχεται να δώσει νέα τροπή στην υπόθεση, μόλις ολοκληρωθεί ο ιατροδικαστικός έλεγχος.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία