Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ασκήθηκε σε βάρος ενός 17χρονου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στον άγριο ξυλοδαρμό ενός 50χρονου άνδρα στα Γλυκά Νερά.
Ο ανήλικος παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια ανηλίκων και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.
Η μητέρα του θύματος: «Είχα ένα προαίσθημα…»
Η μητέρα του 50χρονου, εμφανώς συγκλονισμένη, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές πριν την επίθεση:
«Κουβέντιαζαν, τους ήξερε. Είχα ένα προαίσθημα και του είπα να μην πάει. Δούλευε σε ερευνητικό κέντρο. Όταν πήγα και τον είδα, του είχαν ξυρίσει το κεφάλι και τον είχαν ξαπλωμένο…».
Η επίθεση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, ενώ οι Αρχές αναζητούν και άλλους εμπλεκόμενους δράστες, καθώς η δίωξη αφορά απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία.
Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με βαριές κακώσεις
Σύμφωνα με τη Ματίνα Παγώνη, πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, που μίλησε στο OPEN:
«Ο 50χρονος νοσηλεύεται σε πολύ βαριά κατάσταση στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού. Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που φέρει, είναι αποτέλεσμα σφοδρών χτυπημάτων στο κεφάλι. Μιλάμε για σοβαρή απειλή της ζωής του».
Η υπόθεση έχει ήδη προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον των Αρχών, καθώς ο 17χρονος δεν φαίνεται να έδρασε μόνος. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων αγνώστων συνεργών, ενώ εξετάζονται μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ