Σε σοβαρό περιστατικό που προκαλεί ανησυχία στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, ένας ηλικιωμένος άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής, κατηγορούμενος ότι απείλησε ανήλικα παιδιά με όπλο σε παιδική χαρά της περιοχής το προηγούμενο βράδυ.
Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο άνδρας φέρεται να πλησίασε τα παιδιά και να τα απείλησε με όπλο, προκαλώντας πανικό.
Ακολούθησε έρευνα στην οικία του από την Υποδιεύθυνση και το Γ’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, κατά την οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επτά κυνηγετικά όπλα. Όπως διαπιστώθηκε, όλα τα όπλα ήταν νόμιμα κατοχυρωμένα στον συλληφθέντα.
Οι αρχές εξετάζουν τις συνθήκες του περιστατικού και ο ηλικιωμένος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών. Το συμβάν έχει προκαλέσει εύλογο προβληματισμό σε κατοίκους και γονείς της περιοχής, με τις έρευνες να συνεχίζονται.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Είσαι άνεργος ή εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα: Με μία κίνηση παίρνεις Voucher 750€
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ