σχολειο
Αναστάτωση προκλήθηκε όταν μαθητής άφησε το όπλο πάνω στο θρανίο – Συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του

Αναστάτωση επικράτησε σε σχολείο στα Χανιά, όταν ένας 14χρονος μαθητής έβγαλε από την τσάντα του ένα πιστόλι κρότου και το ακούμπησε πάνω στο θρανίο, προκαλώντας ανησυχία σε συμμαθητές και εκπαιδευτικούς.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, με τους μαθητές που βρίσκονταν στην αίθουσα να ειδοποιούν αμέσως τη διεύθυνση του σχολείου. Η διοίκηση ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και προχώρησε στη σύλληψη του 14χρονου, αλλά και του πατέρα του, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής, εμφανώς μετανιωμένος, ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση. Όπως φέρεται να δήλωσε, βρήκε το πιστόλι μέσα σε ένα ντουλάπι στο σπίτι του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα