Πολυτεχνείο, Αστυνομία
Σε μια σοβαρή καταγγελία για τα επεισόδια στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου προχώρησε η δημοσιογράφος, Σοφία Μανδηλαρά

Σε μια σοβαρή καταγγελία για τα επεισόδια στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου προχώρησε η δημοσιογράφος, Σοφία Μανδηλαρά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή της, «ομοιόμορφα μαυροφορεμένοι, ατσαλάκωτοι, κρανοφόροι» επιτέθηκαν απροκάλυπτα σε συγκεντρωμένους φοιτητές παράταξης προσκείμενης στα «ΑΝΑΣΑ ΕΑΑΚ».

Λίγη ώρα μετά, ομάδες της Αστυνομία και ΜΑΤ εισέβαλαν στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Η ανάρτηση της Σοφίας Μανδηλαρά:

«Έφοδος της αστυνομίας στο ΕΜΠ πριν μισή ώρα μετά από επίθεση εις βάρος φοιτητικής παράταξης προσκείμενης στα ΑΝΑΣΑ ΕΑΑΚ.

Θέλω να είμαι σαφέστατη. Την επίθεση ΔΕΝ πραγματοποίησε αριστερή συλλογικότητα αλλά «ομοιόμορφα μαυροφορεμένοι, ατσαλάκωτοι, κρανιοφόροι» όπως μου επεσήμανε πηγή που δεν προέρχεται από τους φοιτητές και βρισκόταν στο σημείο. Αμέσως μετά την επίθεση της μαυροφορεμένης ομάδας, έκανε την εμφάνιση της η αστυνομία».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαίδευση
4ο Εκπαιδευτικό Συμπόσιο Πολιτιστικών Προγραμμάτων ΔΔΕ Πειραιά: «Η συνομιλία της Λογοτεχνίας με τον τόπο μας και τις άλλες μορφές Τέχνης»
Το 4ο Εκπαιδευτικό Συμπόσιο Πολιτιστικών Προγραμμάτων με θέμα: «Η συνομιλία της Λογοτεχνίας με τον τόπο μας και τις άλλες μορφές Τέχνης»
4ο Εκπαιδευτικό Συμπόσιο Πολιτιστικών Προγραμμάτων ΔΔΕ Πειραιά: «Η συνομιλία της Λογοτεχνίας με τον τόπο μας και τις άλλες μορφές Τέχνης»