Κοινωνία

Φρίκη στη Χαλκίδα: 9χρονη φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης – Συνελήφθη η 22χρονη αδελφή της

κορίτσι
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Έρευνα της ΕΛΑΣ για 9χρονη που φέρει σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης

Μια σοκαριστική υπόθεση με φερόμενο θύμα ένα κορίτσι μόλις 9 ετών ερευνούν οι Αρχές στη Χαλκίδα, καθώς όλα δείχνουν πως το παιδί έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει συντονισμένη έρευνα με στόχο να εντοπιστεί ο δράστης και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους εμπλέκονται ή επιχειρούν να συγκαλύψουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η υπόθεση άρχισε να ξεδιπλώνεται το βράδυ του Σαββάτου 5 Απριλίου, όταν το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας ενημέρωσε τηλεφωνικά την αστυνομία ότι στις 22:31 μεταφέρθηκε στα επείγοντα ένα ανήλικο κορίτσι με κολπική αιμορραγία, συνοδευόμενο από τη 22χρονη αδερφή του.

Η 22χρονη φέρεται να ανέφερε πως το παιδί «έπεσε από το κρεβάτι και τραυματίστηκε», ωστόσο ο ισχυρισμός αυτός δεν έπεισε τους γιατρούς, οι οποίοι διαπίστωσαν σημάδια που παρέπεμπαν σε σεξουαλική κακοποίηση. Κατόπιν αυτού, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 6 Απριλίου, το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος στην προφορική του αναφορά διαπίστωσε «κακώσεις συμβατές με σεξουαλική κακοποίηση».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία