Η ζύμη: Χρησιμοποιήστε αλεύρι τύπου "00" και αφήστε τη να ωριμάσει 24 ώρες στο ψυγείο.
Το άνοιγμα: Μην χρησιμοποιείτε πλάστη! Ανοίξτε τη ζύμη με τα χέρια για να κρατήσει την ελαστικότητά της.
Ψήσιμο: Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250-300°C.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ