Η ζύμη: Χρησιμοποιήστε αλεύρι τύπου "00" και αφήστε τη να ωριμάσει 24 ώρες στο ψυγείο.
Το άνοιγμα: Μην χρησιμοποιείτε πλάστη! Ανοίξτε τη ζύμη με τα χέρια για να κρατήσει την ελαστικότητά της.
Ψήσιμο: Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250-300°C.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ