εξαφανιση
Οι υποθέσεις μοιάζουν πολύ

Δύο τραγικά περιστατικά παρουσιάζουν έντονες ομοιότητες, καθώς αφορούν τον θάνατο δύο ανδρών, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί μετά από πολλές ημέρες εξαφάνισης. Πρόκειται για τον 33χρονο Δημήτρη Χρήστου και τον 39χρονο Βασίλη Καλογήρου.

Ο Δημήτρης Χρήστου, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το νοσοκομείο του Βόλου, βρέθηκε νεκρός 42 μέρες αργότερα στον λόφο της Γορίτσας, ενώ ο Βασίλης Καλογήρου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το κέντρο της Λάρισας, εντοπίστηκε χωρίς ζωή στον λόφο της Περαχώρας, στον Τύρναβο.

Ο 33χρονος Χρήστου εντοπίστηκε στη Γορίτσα χάρη στη συνδρομή ειδικής ομάδας από την Αθήνα, η οποία συμμετείχε στις έρευνες χρησιμοποιώντας ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε 42 μέρες μετά την εξαφάνιση του, σε μία περιοχή με μεγάλη κίνηση, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος.

Μπαλάσκας: «Μία απλή σύμπτωση»

«Στο μονοπάτι αυτό περνάνε κάθε μέρα δεκάδες κόσμος. Ήταν πολύ κοντά στο μονοπάτι σε σημείο που δεν φαινόταν», λέει στο Mega ο Βασίλης Ηλιόπουλος, εθελοντής διασώστης λέσχης ειδικών δυνάμεων Μαγνησίας.

«Δεν ήταν φαγωμένος από τα ζώα. Τα ρούχα του ξέρουμε ότι ήταν λερωμένα αλλά όχι κατεστραμμένα». Σημειώνεται ότι ο 33χρονος εξαφανίστηκε περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα που είχε εξαφανιστεί και ο Βασίλης Καλογήρου, για το θάνατο του οποίου η οικογένεια επιμένει στη δολοφονία.

«Είναι μια συμπτωσάρα, αλλά είναι μια σύμπτωση, τίποτα παραπάνω», λέει για τις δύο υποθέσεις ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία παντού (Ανανεώνεται η λίστα συνεχώς)

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αίθουσα σχολείου
Αναπληρωτές – ΑΣΕΠ 2026: Πότε βγαίνουν οι νέοι πίνακες Γενικής Παιδείας
Αποκλειστικό alfavita: Πότε βγαίνουν οι 1ΓΕ/2026 και 2ΓΕ/2026 – Το χρονοδιάγραμμα ΑΣΕΠ για τους νέους πίνακες εκπαιδευτικών
Αναπληρωτές – ΑΣΕΠ 2026: Πότε βγαίνουν οι νέοι πίνακες Γενικής Παιδείας
Εκπαιδευτικοί
Κλειστά σχολεία: Αντιδράσεις εκπαιδευτικών για την αναγκαστική τηλεκπαίδευση με δικό τους εξοπλισμό εξοπλισμό
Σοβαρές αντιδράσεις για την τηλε-εκπαίδευση από το σπίτι στην Αττική
Κλειστά σχολεία: Αντιδράσεις εκπαιδευτικών για την αναγκαστική τηλεκπαίδευση με δικό τους εξοπλισμό εξοπλισμό