καλογηρου
Το αίτημα αφορούσε τη συμμετοχή της στη διερεύνηση της υπόθεσης, ωστόσο η Εισαγγελία αποφάσισε ότι δεν συντρέχουν λόγοι για να εξαιρεθεί από αυτή τη σημαντική διαδικασία.

Κανονικά θα συμμετάσχει στην ιατροδικαστική διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή, καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών απέρριψε το αίτημα εξαίρεσης που είχε υποβάλει η ίδια για προσωπικούς λόγους.

Το αίτημα αφορούσε τη συμμετοχή της στη διερεύνηση της υπόθεσης, ωστόσο η Εισαγγελία αποφάσισε ότι δεν συντρέχουν λόγοι για να εξαιρεθεί από αυτή τη σημαντική διαδικασία.

Στο μεταξύ, καταθέτουν οι γονείς του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου και ο θείος του, προκειμένου να δώσουν χρήσιμα στοιχεία στις Αρχές για τις συνθήκες του θανάτου του. Η οικογένεια του θύματος έχει εκφράσει δημόσια τις υποψίες της για εγκληματική ενέργεια, αν και μέχρι τώρα, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχουν καταλήξει σε σαφή συμπεράσματα, με τα σενάρια να παραμένουν ανοιχτά.

Ιδιαίτερη σημασία αποδίδεται στην κατάθεση της μητέρας του Βασίλη Καλογήρου, Σοφίας Αποστολάκη, προϊσταμένης Εφετών Λάρισας, η οποία έχει αφήσει υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με συγγενείς, η μητέρα του 39χρονου δεχόταν απειλές για πολλά χρόνια. "Ξέρω ότι χρόνια είχε σταματήσει να έχει σταθερό τηλέφωνο, γιατί δεχόταν απειλές πάρα πολλά χρόνια. Όταν ερχόταν σε οικογενειακά γεγονότα πάντα από κοντά ήταν και ο σωματοφύλακας", ανέφερε ο συγγενής του, υπογραμμίζοντας τον έντονο χαρακτήρα της οικογένειας και την επιμονή της να μην καλύπτει εγκληματικές ενέργειες.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και η έρευνα συνεχίζεται με την ελπίδα ότι οι καταθέσεις και οι πληροφορίες που συλλέγονται θα ρίξουν φως στις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του Βασίλη Καλογήρου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε - Τι αλλάζει

Το νέο σήμα που μπαίνει στους δρόμους – Τι σημαίνει η πινακίδα με το λουλούδι;

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Πανελλήνιες 2025: Στατιστική — Όχι ένα, αλλά πέντε επαγγέλματα σε μία σχολή
Πανελλήνιες - Μηχανογραφικό 2025: Η Στατιστική ως «ελβετικός σουγιάς» σπουδών - Δεν υπόσχονται «κοινωνικό κύρος» όπως η Ιατρική ή η Νομική, ούτε...
Πανελλήνιες 2025: Στατιστική — Όχι ένα, αλλά πέντε επαγγέλματα σε μία σχολή