Λαγκαδάς: Καταγγελία γονέων για λεκτική επίθεση διευθύντριας σε έγκυο – Παρέμβαση του Περιφερειακού Διευθυντη Αλέξ. Κόπτση

Κοινωνία 0

Τέμπη: Την Πέμπτη δημοσιεύεται το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΣΑΜ

τέμπη
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δεν έγινε δεκτό το αίτημα των συγγενών

Το πόρισμα του Εθνικού Οργανισμού Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών (ΕΟΔΑΣΑΑΜ) για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών πρόκειται να δημοσιευθεί αύριο, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, παρά το αίτημα των συγγενών των θυμάτων να αναβληθεί η ανακοίνωσή του.

Οι οικογένειες των θυμάτων, μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου τους, Λουκά Αποστολίδη, είχαν ζητήσει από τον πρόεδρο του Οργανισμού τη μετάθεση της παρουσίασης, επικαλούμενοι τη συγκυρία των επετειακών εκδηλώσεων και των μαζικών συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή. Ωστόσο, το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό και η ανακοίνωση του πορίσματος θα προχωρήσει κανονικά.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, το πόρισμα θα περιλαμβάνει στοιχεία για τις αιτίες του τραγικού δυστυχήματος, την κατάσταση του ελληνικού σιδηροδρομικού δικτύου, τη διαχείριση των κονδυλίων για τη βελτίωσή του, καθώς και τα αίτια της έκρηξης που ακολούθησε τη σύγκρουση των τρένων.

 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Επίδομα συνταξιούχων: Ποιοι θα δουν 150 ευρώ επιπλέον και ποιοι θα λάβουν 400 ευρώ για πρώτη φορά

Πέφτουν οι σοβάδες, διώκονται οι δάσκαλοι: Στο Πόρτο Ράφτη η ευθύνη βρίσκει τον εύκολο στόχο

Βάσεις 2026: Ποιοι κερδίζουν έδαφος, ποιες σχολές υποχωρούν

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία