Καιρός: Καταιγίδες σήμερα στην Αττική – Προειδοποίηση για τοπικά πλημμυρικά φαινόμενα

Κοινωνία 0

Βασίλης Καλογήρου: Σήμερα (19/02) το τελευταίο αντίο στον 39χρονο με τους Ψαλμούς του Δαβίδ

vasilis-larisa
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Επληθύνθη επ’ εμέ αδικία ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ, εγώ δε εν όλη καρδία μου εξερευνήσω τας εντολάς Σου. (Ψ.118,στ.69)»

Με μια ανάρτηση στο facebook ανήγγειλε την κηδεία του γιου της, η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στον Τύρναβο, έπειτα από αναζήτηση περίπου 50 ημερών.

Η κηδεία του 39χρονου θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Άγιο Αχίλλιο Λάρισας.

Η ανάρτηση συνοδεύεται από έναν στίχο από τους Ψαλμούς του Δαβίδ, που αναφέρει: "Επληθύνθη επ' εμέ αδικία ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ, εγώ δε εν όλη καρδία μου εξερευνήσω τας εντολάς Σου".

Πρόκειται ειδικότερα για στίχο από τον Ψαλμό 118, τον μεγαλύτερο από τους Ψαλμούς και σημαίνει ότι "κι αν δέχθηκα πολλές φορές την αδικία των υπερηφάνων (εκείνων που περιφρονούν τον νόμο και τη δικαιοσύνη του Θεού), εγώ δεν σκέφτηκα να ανταποδώσω και με όλη μου την καρδιά θα αναζητήσω το θέλημά Σου και θα μαθαίνω τις εντολές Σου".

"Αύριο καρδούλα μου στον Άγιο Αχίλλιο" έγραψε την Τρίτη, η κυρία Αποστολάκη για το τελευταίο αντίο στον 39χρονο Βασίλη, συμπληρώνοντας: "Επληθύνθη επ’ εμέ αδικία ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ, εγώ δε εν όλη καρδία μου εξερευνήσω τας εντολάς Σου. (Ψ.118,στ.69).

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Επίδομα συνταξιούχων: Ποιοι θα δουν 150 ευρώ επιπλέον και ποιοι θα λάβουν 400 ευρώ για πρώτη φορά

Πέφτουν οι σοβάδες, διώκονται οι δάσκαλοι: Στο Πόρτο Ράφτη η ευθύνη βρίσκει τον εύκολο στόχο

Βάσεις 2026: Ποιοι κερδίζουν έδαφος, ποιες σχολές υποχωρούν

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία