Κοινωνία

Πάρος: Ανήλικοι μαθητές μαχαίρωσαν 23χρονο και ξυλοκόπησαν 33χρονο

παραβατικοτητα
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Οι ανήλικοι ηλικίας 10-15 ετών μαχαίρωσαν τα δύο αδέλφια όταν τους έκαναν παρατήρηση

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο βίας με δράστες ανήλικους μαθητές διαδραματίστηκε χθες το βράδυ (20/12) στην Πάρο.

Σύμφωνα με το parianostypos.gr το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στη Μάρπησσα της Πάρου όταν μια ομάδα ανήλικιων ηλικίας 10-15 ετών που κινούνταν όλα μαζί μέσα στο χωριό παρενοχλώντας τους κατοίκους και χτυπούσαν τις πόρτες σπιτιών.

Τα παιδιά δέχτηκαν παρατήρηση από τα δύο αδέλφια 33 και 23 ετών.

Η παρατήρηση είχε ως αποτέλεσμα ο 23χρονος να δεχτεί μαχαιριά από τα παιδιά που έφεραν πάνω τους μαχαίρι ενώ ο 33χρονος αδελφός του να τραυματιστεί ελαφρύτερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το 23χρονο θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Σύρου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά ποινικά αδικήματα, μεταξύ των οποίων οπλοκατοχή, οπλοφορία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία