μαχαίρι
Ο 29χρονος τραυματίστηκε από μαχαίρι και μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη.

Κατέληξε ο 29χρονος στη Θεσσαλονίκη που μαχαιρώθηκε από 17χρονο. Ο άτυχος νεαρός πέθανε στα χέρια των γιατρών. Όταν συγγενείς του πληροφορήθηκαν πως ήταν νεκρός, συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο.

Δράστης και θύμα ήταν Πακιστανοί, που το τελευταίο διάστημα έμεναν στην πόλη. Αμέσως μετά την αιματηρή επίθεση, ο ανήλικος αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο μαχαίρι. Οι λόγοι του φονικού δεν έχουν γίνει γνωστοί, με την αστυνομία να παίρνει καταθέσεις από στενά φιλικά και συγγενικά τους πρόσωπα. Η ατμόσφαιρα μετά το έγκλημα ήταν τεταμένη, με συγγενείς του 29χρονου να ζητούν απαντήσεις τόσο από τους γιατρούς όσο και από τους αστυνομικούς.

Η αιματηρή συμπλοκή στην οδό Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Ιουλίου του 2024. Ο 29χρονος τραυματίστηκε από μαχαίρι και μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη.

Σε σοβαρή κατάσταση και φρουρούμενος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου και ο 17χρονος, επίσης Πακιστανός, ο οποίος σύμφωνα με την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, μαχαίρωσε τον 29χρονο και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο μαχαίρι.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον 28χρονο, χωρίς να τα καταφέρουν. Ο νεαρός μπήκε στο χειρουργείο όμως λίγο αργότερα σύμφωνα με αρμόδιες πηγές από το νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή.

Πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το βράδυ συγκεντρώθηκαν συγγενείς και των δύο ατόμων με την αστυνομία να διερευνά τα αίτια της άγριας συμπλοκής.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Φωτιά στην Πάτρα
Η κυβέρνηση πάει να ρίξει στον Πελετίδη τις καταστροφές από τις φωτιές στην Πάτρα
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, άσκησε κριτική στον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, δηλώνοντας ότι...
Η κυβέρνηση πάει να ρίξει στον Πελετίδη τις καταστροφές από τις φωτιές στην Πάτρα
papaioannou.jpg
ΑΕΙ: Νέα ομάδα εργασίας για την εφαρμογή του νόμου 5224/2025 - Συντονιστής ο Ν. Παπαϊωάννου»
Συγκροτήθηκε νέα επιτροπή για τον συντονισμό και την παρακολούθηση της εφαρμογής του πρόσφατου νόμου στην Ανώτατη Εκπαίδευση
ΑΕΙ: Νέα ομάδα εργασίας για την εφαρμογή του νόμου 5224/2025 - Συντονιστής ο Ν. Παπαϊωάννου»
ektakto
Πολύνεκρο ναυάγιο στην Ιταλία με μετανάστες – Τουλάχιστον 27 νεκροί
Το περιστατικό φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις επικίνδυνες διαδρομές που ακολουθούν οι πρόσφυγες για να φτάσουν στην Ευρώπη.
Πολύνεκρο ναυάγιο στην Ιταλία με μετανάστες – Τουλάχιστον 27 νεκροί