kairos
Επιδείνωση του καιρού από σήμερα Τέταρτη μεσημέρι έως αργά το απόγευμα της Πέμπτης

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού επικαιροποιήθηκε σήμερα σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Ασταθείς αέριες μάζες που έρχονται από τα βορειοδυτικά Βαλκάνια προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν επιδείνωση του καιρού κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια από σήμερα Τέταρτη (03/07/24) μεσημέρι έως αργά το απόγευμα της Πέμπτης (04-07-24) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Αναλυτικά σήμερα Τετάρτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, με πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ.

Αύριο Πέμπτη (04-07-24)

  • α. Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως Χαλκιδική).
  • β. Στη Θεσσαλία (κυρίως στα δυτικά τμήματά της) και τις Σποράδες.
  • γ. Στην κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr). Η επικαιροποίηση των προγνώσεων θα γίνεται ανά δωδεκάωρο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών
ΑΣΚΤ: 49 ημέρες κλειστή η Λέσχη - Στήνουν συλλογικές κουζίνες οι φοιτητές
Οι φοιτητές της Καλών Τεχνών έστησαν συλλογική κουζίνα μετά το λουκέτο στη Λέσχη - Σκληρή ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων
ΑΣΚΤ: 49 ημέρες κλειστή η Λέσχη - Στήνουν συλλογικές κουζίνες οι φοιτητές