Θεσσαλονίκη: Οπαδοί χτύπησαν διανομέα- Χειροπέδες σε έναν 20χρονο
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Επίθεση δέχθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ένας 22χρονος ντελιβεράς, στην περιοχή της Τούμπας. Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 20χρονου που εμπλέκεται στην επίθεση σε βάρους του 22χρονου, σύμφωνα με το thestival.gr.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα φορώντας κράνη και μπλούζες με διακριτικά αθλητικού συλλόγου της πόλης, προσέγγισαν τον παθόντα και αφού τον ακινητοποίησαν, τον εξύβρισαν, τον απείλησαν λεκτικά αλλά και με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησαν. Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δέχθηκε απειλητικά μηνύματα με αθλητικό υπόβαθρο. Κάτοχος του προφίλ από το οποίο απεστάλησαν, διαπιστώθηκε ότι είναι ο προαναφερόμενος 20χρονος άντρας, ο οποίος συμμετείχε και στην επίθεση, οπότε συνελήφθη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την εξιχνίαση επίθεσης που έλαβε χώρα την 23-05-2024 σε βάρος 22χρονου Αλβανού ταχυμεταφορέα φαγητού, στην περιοχή της Τούμπας, οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη 20χρονου εμπλεκόμενου άντρα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες της (23-05-2024), άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα φορώντας κράνη και μπλούζες με διακριτικά αθλητικού συλλόγου της πόλης, προσέγγισαν τον παθόντα και αφού τον ακινητοποίησαν, τον εξύβρισαν, τον απείλησαν λεκτικά αλλά και με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησαν. Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δέχθηκε απειλητικά μηνύματα με αθλητικό υπόβαθρο. Κάτοχος του προφίλ από το οποίο απεστάλησαν, διαπιστώθηκε ότι είναι ο προαναφερόμενος 20χρονος άντρας, ο οποίος συμμετείχε και στην επίθεση, οπότε συνελήφθη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και της παράβασης της νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ελβετία
Ελβετία: Αναζητά 85.000 εργαζομένους – Μεγάλη ζήτηση για ελληνόφωνους
Ο μηνιαίος μισθός στην Ελβετία ξεκινάει από τα 3.500 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 6.500 ευρώ - Γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη έλλειψη ανθρωπίνου δυναμικού στη...
Ελβετία: Αναζητά 85.000 εργαζομένους – Μεγάλη ζήτηση για ελληνόφωνους
Συνέδριο ΟΛΜΕ - ΚΕΜΕΤΕ
Τεχνητή Νοημοσύνη και εκπαίδευση: Συμπεράσματα από το Συνέδριο της ΟΛΜΕ
Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες της Τεχνητής Νοημοσύνης στο σχολείο – Τι αναδείχθηκε στο διήμερο συνέδριο ΟΛΜΕ και ΚΕΜΕΤΕ
Τεχνητή Νοημοσύνη και εκπαίδευση: Συμπεράσματα από το Συνέδριο της ΟΛΜΕ