ημαθια
«Τη σηκώσαμε εμείς με τα χέρια και τη μεταφέραμε στο Κέντρο Υγείας»

Συγκλονίζουν οι γονείς της 23χρονης Δάφνης, η οποία πέθανε ξαφνικά, στην Αλεξάνδρεια της Ημαθίας, την περασμένη Παρασκευή.

Η άτυχη κοπέλα σηκώθηκε από το κρεβάτι της με έντονη δύσπνοια και ενώ παραπονιόταν ότι νιώθει αδιαθεσία, στη συνέχεια κατέρρευσε.

Οι γονείς της Δάφνης, που μίλησαν στο MEGA, έκαναν λόγο για «ένα παιδί μάλαμα, χρυσάφι».

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα, «το παιδί μου έκανε έναν βρόγχο, κοιμότανε. Χτύπησε το ξυπνητήρι να πάει στη δουλειά του και… παρέδωσε “έφυγε”. Δεν είχε σύμπτωμα. Δεν έπαιρνε ποτέ ούτε ασπιρίνη. Δύο μέρες πριν με τον μπαμπά της “πάλευε”, τόσο δυνατή ήταν. Έχω δύο, διαμάντια, δύο κορίτσια, τα σπουδάσαμε με τα καλύτερα».

Στη συνέχεια δήλωσε ότι, «έπεσε το ξυπνητήρι της κάτω, γύρισε, το έκλεισε. Εμείς ακούσαμε έναν θόρυβο, σηκώθηκα πρώτα εγώ». Η μητέρα της 23χρονης άκουσε το πρωί το ξυπνητήρι και έναν δυνατό θόρυβο. Σηκώθηκε να πάει προς το δωμάτιο της κόρης της και εκεί την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της.

«Μας είπαν εκ πρώτης πνευμονικό οίδημα»

«Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο από τη Βέροια, το παιδί… Τη σηκώσαμε εμείς με τα χέρια και τη μεταφέραμε στο Κέντρο Υγείας. Πέσανε, αλήθεια, όλοι επάνω της. Ήρθε αμέσως ειδική ομάδα, τη διασωλήνωσαν. Απλά ήθελε ειδικό γιατρό για μένα, δεν υπήρχε. Μας είπαν εκ πρώτης, πνευμονικό οίδημα αλλά περιμένουμε τώρα τα τελικά αποτελέσματα», μετέφερε η μητέρα.

«Δεν ήταν απλά κούκλα, ήτανε πεντάμορφη. Είχε πάρει αυτοκίνητο πριν 2,5 μήνες, ήταν χαρούμενη. Το προηγούμενο βράδυ γελούσε μέχρι τη 1 παρά τέταρτο. Γελούσε. Ας έλεγε “μαμά πονάω”. Τίποτε, τίποτε… Πήγαμε, ξαπλώσαμε και “έφυγε”», κατέληξε η ίδια.

«Ούτε χάπι έπαιρνε, ούτε πόνο να έχει στο στήθος, ούτε τίποτα. Δεν μας είπε ποτέ τίποτα. Ήταν ευτυχισμένη, ήταν χαρούμενη, θα έφευγε με το αγόρι της διακοπές 6 Αυγούστου. Χρυσάφι, μάλαμα. Ένα παιδί που δεν έπρεπε να “φύγει”. Είχε να δώσει πολλά, βοηθούσε και τους άλλους. Μιλάμε για τέτοιο παιδί», είπε ο πατέρας της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βροχή διαμαρτυριών στο alfavita.gr για τα θέματα της Φυσικής

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανελληνιες
Φυσική: Αξιολόγηση θεμάτων και θεματοδοτών/τριών στις Πανελλήνιες, ζητούν καθηγητές για τα θέματα «υπερπαραγωγή
«Γι’ άλλη μία φορά, η επιστήμη της Φυσικής παρουσιάζεται με απόλυτα στρεβλή εικόνα, αφού όλα τα θέματα αναφέρονται σε ένα παράλληλο σύμπαν, που δεν...
Φυσική: Αξιολόγηση θεμάτων και θεματοδοτών/τριών στις Πανελλήνιες, ζητούν καθηγητές για τα θέματα «υπερπαραγωγή