gynaika-viasmos
Απείλησε την ηλικιωμένη μητέρα της 48χρονη ότι θα κάνει κακό στην κόρη της

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα χθες (03/04) με μία 48χρονη μητέρα δύο παιδιών και τον σύζυγό της

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η 48χρονη ταξίδεψε από την Αττική, όπου μένει, στην Πάτρα και ζήτησε από περιπολικό να την παραλάβει από τον σταθμό του ΟΣΕ και να την μεταφέρει στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού.

H 48χρονη μητέρα δυο παιδιών κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι της στη Μαγούλα, όπου την κλείδωσε χθες μετά από καβγά και άσκηση λεκτικής βίας ο σύζυγος της. Επιβιβάστηκε σε τρένο προκειμένου να μεταβεί στο πατρικό της στην Πάτρα.

Η κίνηση της όμως έγινε αντιληπτή από τον 52χρονο άνδρα, που δεν έχασε χρόνο και οδηγώντας το αυτοκίνητό του έφθασε πριν την γυναίκα στην πόλη και κατευθύνθηκε στο σπίτι της πεθεράς του αναζητώντας την. Στην ολιγόλεπτη συνάντηση με τη μητέρα της συζύγου του, σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς την απείλησε πως όταν θα βρει την κόρη της θα της κάνει κακό.

Η ηλικιωμένη έντρομη, αμέσως επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών καταγγέλλοντας το γεγονός. Ακολούθως διαβιβάστηκε σήμα στο Τμήμα της Αμεσης Δράσης περιπολικό του οποίου έσπευσε στο σταθμό του ΟΣΕ, αναμένοντας τη 48χρονη.

Παράλληλα διενεργήθηκαν περιπολίες στο πατρικό σπίτι της 48χρονης, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που φέρεται σύμφωνα με μαρτυρία της κόρης του ζευγαριού, να πήρε μαχαίρι πριν φύγει από το σπίτι τους.

Και ενώ οι έρευνες της ΕΛΑΣ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, η 48χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν επιθυμούσε την άσκηση της ποινικής δίωξης του συζύγου της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μεταξύ του ζευγαριού υπήρχαν συχνά εντάσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα