εκαβ3
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/INTIME NEWS
Δυστύχημα σημειώθηκε στην Ερέτρια

Δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (26/3) στην Εύβοια.

Λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι, λεωφορείο του ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με αυτοκίνητο έξω από την Ερέτρια, με αποτελέσματα να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο ηλικιωμένος άνδρας που οδηγούσε το ΙΧ.

Το δυστύχημα

Σύμφωνα με το evima.gr, το λεωφορείο του ΚΤΕΛ εκτελούσε το δρομολόγιο των 13:00 μ.μ. από Κύμη για Αθήνα και ήταν γεμάτο με κόσμο την ώρα που έγινε η σφοδρή σύγκρουση με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ηλικιωμένος άνδρας.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας, Νίκος Σμπιλίρης, οι επιβάτες του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους.

Οι επιβάτες αναμένεται να επιβιβαστούν σε άλλο λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει από το σημείο που έγινε το τροχαίο για την Αθήνα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επίδομα θέρμανσης
Ανατροπή με το επίδομα θέρμανσης: Ποιοι θα πάρουν έξτρα 100 ευρώ
Έρχεται πρόσθετη ενίσχυση για τα ευάλωτα νοικοκυριά – Πότε πληρώνεται η δεύτερη δόση και ποια είναι η κρίσιμη προθεσμία για το myΘέρμανση
Ανατροπή με το επίδομα θέρμανσης: Ποιοι θα πάρουν έξτρα 100 ευρώ