Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 55χρονος που τραυμάτισε με μαχαίρι 65χρονο μάγειρα εστιατορίου μετά από διαπληκτισμό.
Αφορμή, σύμφωνα με τη δικογραφία, στάθηκε η δυσαρέσκεια του κατηγορούμενου - θαμώνα για την ποιότητα μίας μερίδας κοντοσούβλι που είχε παραγγείλει.
Σε βάρος του 55χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Η απολογία του
Στην απολογία του, όπως έγινε γνωστό, ανέφερε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, λέγοντας ότι αντέδρασε ενστικτωδώς (πιάνοντας το μαχαίρι από το τραπέζι), όταν του επιτέθηκε ο μάγειρας. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη, τονίζοντας ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με το θύμα για να του ζητήσει συγγνώμη.
Το 65χρονο θύμα είχε τραυματιστεί στην κοιλιά και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία
Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Alfavita Newsroom