αστυνομία2
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 55χρονος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 55χρονος που τραυμάτισε με μαχαίρι 65χρονο μάγειρα εστιατορίου μετά από διαπληκτισμό.

Αφορμή, σύμφωνα με τη δικογραφία, στάθηκε η δυσαρέσκεια του κατηγορούμενου - θαμώνα για την ποιότητα μίας μερίδας κοντοσούβλι που είχε παραγγείλει.

Σε βάρος του 55χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η απολογία του

Στην απολογία του, όπως έγινε γνωστό, ανέφερε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, λέγοντας ότι αντέδρασε ενστικτωδώς (πιάνοντας το μαχαίρι από το τραπέζι), όταν του επιτέθηκε ο μάγειρας. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη, τονίζοντας ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με το θύμα για να του ζητήσει συγγνώμη.

Το 65χρονο θύμα είχε τραυματιστεί στην κοιλιά και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!