αστυνομία2
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 55χρονος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 55χρονος που τραυμάτισε με μαχαίρι 65χρονο μάγειρα εστιατορίου μετά από διαπληκτισμό.

Αφορμή, σύμφωνα με τη δικογραφία, στάθηκε η δυσαρέσκεια του κατηγορούμενου - θαμώνα για την ποιότητα μίας μερίδας κοντοσούβλι που είχε παραγγείλει.

Σε βάρος του 55χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η απολογία του

Στην απολογία του, όπως έγινε γνωστό, ανέφερε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, λέγοντας ότι αντέδρασε ενστικτωδώς (πιάνοντας το μαχαίρι από το τραπέζι), όταν του επιτέθηκε ο μάγειρας. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη, τονίζοντας ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με το θύμα για να του ζητήσει συγγνώμη.

Το 65χρονο θύμα είχε τραυματιστεί στην κοιλιά και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αλέξης Τσίπρας
Τσίπρας: «Ασυμβίβαστο με τον… πολιτικό απατεώνα» – Σφοδρή επίθεση στον Μητσοτάκη
Αιχμές για «αλλαγή γραμμής» υπό πίεση αποκαλύψεων και κατηγορίες για πολιτικό αποπροσανατολισμό
Τσίπρας: «Ασυμβίβαστο με τον… πολιτικό απατεώνα» – Σφοδρή επίθεση στον Μητσοτάκη