Στοπ στη βία κατά των γυναικών
Συγκλονίζει η θεία της 19χρονης που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της

Σοκάρει η νέα υπόθεση ξυλοδαρμού 19χρονης στη Ζάκυνθο, όπου ο σύντροφός της την χτύπησε βάναυσα και υποβλήθηκε σε ακούσια διακοπή κύησης.

Η θεία της νεαρής κοπέλας μίλησε στον ANT1 για όλα όσα έχουν συμβεί. «Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Είναι σοκαρισμένη με φαρμακευτική αγωγή. Χθες της έκαναν ηρεμιστική ένεση. Κλαίει και το μόνο που λέει συνεχώς είναι ότι της σκότωσε το μωρό της. Έχει άρνηση φαγητού, προσπαθεί το παιδί να κοιμηθεί, δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση»

Ο 27χρονος γνώριζε για την εγκυμοσύνη της κοπέλας, ενώ την είχαν κοινοποιήσει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Για το θέμα της εγκυμοσύνης έδειχνε χαρούμενος, το είχαν ανεβάσει στα social. Υπήρξε μια φωτογραφία που η μικρή κρατούσε τον υπέρηχο. Στην πορεία όμως υπήρξαν προστριβές και τσακωμοί, έγινε πιεστικός. Την ζήλευε πάρα πολύ, από ό,τι μου είπε το παιδί. Την πίεζε να μείνει μαζί του», τόνισε η θεία της.

«Εάν μιλήσεις θα σε σκοτώσω»

Η σχέση τους παρουσίασε τριγμούς όταν η 19χρονη του ανακοίνωσε ότι δεν σκοπεύει να μείνει μαζί του. «Εκείνη του είχε εκφράσει την επιθυμία να πάει στη μητέρα της. Στην αρχή έδειξε πάρα πολύ εκνευρισμένος. Από ό,τι μας είπε η μικρή πήγε ένα βράδυ στο σπίτι και τους απείλησε όλους. Η μικρή δεν τον ακολούθησε. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε πιο ήρεμος και συγκαταβατικός με την ιδέα ότι η μικρή θα μείνει στην μητέρα της. Τα πράγματα κύλησαν ομαλά για κάποιες ημέρες ώσπου την Τρίτη το βράδυ της είπε έλα να σε πάω μια βόλτα», επεσήμανε η θεία της 19χρονης.

Το βράδυ της Τετάρτης της ζήτησε να ανέβουν σπίτι του, μόλις μπήκαν μέσα την έδεσε και την ανάγκασε να πάρει τα χάπια. «Πέρασαν από το σπίτι που έμενε. Την ανέβασε επάνω. Της έδεσε τα χέρια με τη βία. Αυτός είχε κάτι χάπια στην κατοχή του σε ένα φακελάκι. Το παιδί μας είπε ότι ήταν πέντε τα χάπια. Της πίεσε το κεφάλι και της έδωσε δυο χάπια και ένα μέσω της κολπικής οδού. Την κράτησε εκεί. Ήξερε δηλαδή την προετοιμασία και τις ώρες. Μας είπε ήξερε πώς θα τα χρησιμοποιήσει η μικρή πως. Μας είπε ότι προσπάθησε να κάνει τη λιπόθυμη γιατί φοβήθηκε για την ζωή του παιδιού και τη δική της. Αυτός φοβήθηκε και την μετέφερε στα επείγοντα. Έμεινε στο πλευρό της με την απειλή ότι εάν μιλήσει θα την σκοτώσει», κατέληξε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιασμός
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 42χρονο- Κακοποιούσε και εξέδιδε την 40χρονη σύντροφό του για τρία χρόνια
Η 40χρονη ανέφερε ότι τα τελευταία έτη διατηρεί δεσμό και συμβιεί με τον 42χρονο, ο οποίος ασκεί επανειλημμένα σωματική βία σε βάρος της, καθώς και...
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 42χρονο- Κακοποιούσε και εξέδιδε την 40χρονη σύντροφό του για τρία χρόνια