Τραγωδία στη Λάρισα: Δεκατετράχρονος μαθητής βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του!

Κοινωνία 0

Φρίκη στη Ζάκυνθο: Βασάνισε τη σύντροφό του για να φτάσει στο σημείο να αποβάλει το μωρό τους

viasmos
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ζάκυνθος: Την έδεσε, τη χτύπησε και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη

Αποτροπιασμό προκαλεί το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που συνέβη στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ένας 27χρονος κάτοικος του νησιού, την Τρίτη το βράδυ πήγε και πήρε από το σπίτι της, την 19χρονη φίλη του, η οποία διένυε περίπου τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο 27χρονος πήγε την σύντροφό του στο σπίτι του, όπου σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, την έδεσε, τη χτύπησε και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη.

Την επομένη το πρωί, ο νεαρός μετέφερε τη 19χρονη φίλη του στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει.

Μετά από καταγγελία, άνδρες Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Μισθοί εκπαιδευτικών 2026: Πόσα παίρνουν μόνιμοι, νεοδιόριστοι και αναπληρωτές – Όλοι οι πίνακες

Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός – Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή και την εβδομάδα που έρχεται

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία