Ένα εργατικό ατύχημα συνέβη χθες (18/01), όταν ένας 52χρονος προσπαθώντας να κόψει ένα καλώδιο, υπέστη ηλεκτροπληξία σοβαρής μορφής.
Μάλιστα, ο 52χρονος επικεφαλής συνεργείου εργολαβίας του ΔΕΔΔΗΕ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε εντατική μονάδα του Γ. Γεννηματά, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχασε και το χέρι του.
Όπως αναφέρει το Skiathoslife, ο άτυχος άνδρας υπέστη βαριά ηλεκτροπληξία και εμφανίζει σοβαρά εγκαύματα. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να προβούν σε ακρωτηριασμό του δεξιού χεριού του 52χρονου από τα Φάρσαλα.
Η μεταφορά πραγματοποιήθηκε με αεροδιακομιδή από το Αεροδρόμιο Αλ. Παπαδιαμάντης χθες Κυριακή προς το Γεώργιος Γεννηματάς, ενώ κατάστασή του παραμένει ακόμη ιδιαιτέρως κρίσιμη.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ