Αθερίδης
Αθερίδης για Νταλάρα: Ό,τι και να κάνει ο Γιώργος είναι τέλειο

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για τον πρόσφατο εκνευρισμό του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους. Ο Θοδωρής Αθερίδης, που έχει φιλικές σχέσεις με τον Γιώργο Νταλάρα, τάχθηκε υπέρ του καλλιτέχνη υποστηρίζοντας πως όσα είπε, τα είπε με αγάπη.

«Ό,τι και να κάνει ο Γιώργος, είναι τέλειο. Ακόμα και αν διαφωνούσα με κάτι που έκανε, θα το ξαναέψαχνα, γιατί θα έλεγα ότι για να το κάνει ο Γιώργος, θα έχει δίκιο. Στην προκειμένη, δεν έκανε κανένα λάθος. Επειδή δε μιλάει ο Γιώργος, όταν μιλάει, μάλλον έχει δίκιο, γι’ αυτό θα το ξαναέψαχνα… Είπε, “μη δέχεστε να σας αντιμετωπίζουν σαν κοτόπουλα”. Μαζί τους ήταν, δεν ήταν κατά.

Ο Γιώργος δεν έχει ποτέ πρόβλημα με το πρόσωπο, έχει πρόβλημα με αυτό που κάνει κάποιοςΕίναι παππούς ο Γιώργος Νταλάρας, μη κοιτάτε που είναι κούκλος και μοιάζει πολύ νέος, δικαιούται αυτός ο άνθρωπος να πει, “εσένα κοριτσάκι μου αν σε δει ο μπαμπάς σου, θα χαρεί;” δεν το είπε υποτιμητικά. Στην πραγματικότητα αυτό ήταν χάδι, σαν να μιλάει στα παιδιά του το έκανε. Απορώ γιατί έχει γίνει όλο αυτό το πράγμα.

Αν ήμουν γυναίκα, θα ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Είμαστε φίλοι. Τον έχω πρότυπο. Τον λατρεύω, όχι για το ταλέντο του γιατί αυτό του δόθηκε, αλλά γι’ αυτά που έχει κάνει μόνος του» είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Νταλάρας κατά δημοσιογράφων: «Αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο;»

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής είπε σε δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τον Real FM : «Ξέρετε για ποιον λόγο είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Βασίλη Τσιτσάνη; Θα τα πείτε στην εκπομπή σας;»

Όταν δέχθηκε ερώτηση σχετικά με την πρόσφατη επίμαχη δήλωσή του σχετικά με τους νεότερους καλλιτέχνες που επιλέγουν να συμμετάσχουν σε διαφημιστικές καμπάνιες fast-food, ο Γιώργος Νταλάρας δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

«Kάνουν άριστα όσοι αντιδρούν και καλά κάνω κι εγώ που λέω τις δικές μου απόψεις. Να ρωτήσω κάτι: αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Για καθένα σας προσωπικά αλλά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε;», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δεν το κάνουμε αυτό. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Κι εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις», είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους ρεπόρτερ που τον περίμεναν.

«Νομίζεις ότι κάνεις τη δουλειά σου. Δουλειά δεν είναι να κάνεις οτιδήποτε όποτε σου τύχει. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και με αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν, εγώ λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε. Εγώ από το 1969 μέχρι σήμερα είμαι ο ίδιος και θα το λέω πάντα», κατέληξε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

foto_education_pencils_2.jpg
Ζητάμε θεσμούς στήριξης, γιατί οι θεσμοί προσφέρουν ίσες ευκαιρίες σε όλους
Γι’ αυτό είμαστε και θα είμαστε εκπαιδευτικοί. Γιατί κυνηγάμε την ουτοπία, γιατί οραματιζόμαστε το Ιδανικό.
Ζητάμε θεσμούς στήριξης, γιατί οι θεσμοί προσφέρουν ίσες ευκαιρίες σε όλους