Κοινωνία

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Ρωτάει πότε θα γίνει η κηδεία της Γεωργίας» - Τι λέει ο συνήγορος του 39χρονου

Γυναικοκτονία 41χρονης
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Μου είπε ότι του είναι εξαιρετικά δύσκολο και ότι του λείπει»

Αποτροπιασμό προκαλεί το έγκλημα που συντελέστηκε στη Θεσσαλονίκη με τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας.

Ο 39χρονος σύντροφος της αδικοχαμένης γυναίκας, ο οποίος συνελήφθη για τον φόνο της εγκύου συντρόφου του μαζί με τον 34χρονο φίλο του, φέρεται να κρατά αρνητική στάση, ενώ ο δικηγόρος του Όθων Παπαδόπουλος μίλησε στο MEGA για την υπόθεση.

«Τώρα πια έχουμε στα χέρια το υλικό της δικογραφίας, ώστε να μπορέσουμε να το αξιοποιήσουμε και αμέσως μετά θα γίνει επί τούτου συζήτηση σε επισκεπτήριο με τον εντολέα μου. Ο ισχυρισμός του είναι ότι έχει εμπλακεί αποκλειστικά και μόνο από την απολογία του συγκρατούμενού του, όπου τον θεωρεί μοναδικό και κύριο υπαίτιο για ό,τι έχει συμβεί σε βάρος της Γεωργίας».

Όπως ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος σε επικοινωνία που είχε με τον εντολέα του, ο 39χρονος ρωτούσε για την κηδεία της Γεωργίας.

«Σε ολιγόλεπτη συζήτηση που είχα μαζί του μέσα στο γραφείο του Ανακριτή ρωτούσε πότε θα γίνει η κηδεία της Γεωργίας και μου είπε ότι του είναι εξαιρετικά δύσκολο και ότι του λείπει».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία