νοσοκομειο
O 14χρονος θα παραμείνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου παίδων «Η Αγία Σοφία» προκειμένου να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για τη μετεγχειρητική εικόνα του

Κρίσιμα θα είναι τα επόμενα 24ωρα για τον 14χρονο που την Παραμονή των Χριστουγέννων κατέρρευσε στην Άρτα ενώ έλεγε τα κάλαντα.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, νωρίτερα στέφθηκε με επιτυχία μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση της εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Φυσικά ο 14χρονος θα παραμείνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου παίδων «Η Αγία Σοφία» προκειμένου να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για τη μετεγχειρητική εικόνα του.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός μαθητής υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία από ανεύρυσμα και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χατζηκώστα το οποίο εφημέρευε και αμέσως διασωληνώθηκε από τους γιατρούς.

Το παιδί είχε φύγει από το σπίτι του το πρωί της Παραμονής Χριστουγέννων για να πει τα κάλαντα, όμως λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του, καθιστώντας αναγκαία τη μεταφορά του στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εκεί αμέσως διασωληνώθηκε από τους γιατρούς πριν διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση από τους νευροχειρουργούς λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας. Το μεσημέρι, με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ, και της Αστυνομίας έφτασε το ασθενοφόρο στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, όπου αεροσκάφος του ΕΚΑΒ περίμενε να παραλάβει τον 14χρονο παιδί και το οποίο, τελικά, διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία».
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αβοκάντο
Πώς το αβοκάντο επηρεάζει τον κίνδυνο διαβήτη στις γυναίκες
Σε σύγκριση με αυτούς που δεν κατανάλωναν, γυναίκες που κατανάλωναν αβοκάντο είχαν χαμηλότερο κίνδυνο για διαβήτη ενώ στους άντρες δεν παρατηρήθηκε...
Πώς το αβοκάντο επηρεάζει τον κίνδυνο διαβήτη στις γυναίκες
Σχολεία υπό κατάρρευση
Γηρασμένα τα σχολικά κτίρια στην Αθήνα
Η ανέγερση νέων εγκαταστάσεων σε πολλές γειτονιές είναι αναγκαία, ωστόσο είναι δύσκολο να βρεθούν ελεύθεροι χώροι μέσα στην πόλη - Ζητήματα ασφαλείας...
Γηρασμένα τα σχολικά κτίρια στην Αθήνα