matthew_perry
Η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατό του – Γιατί χρειάζεται «πρόσθετη έρευνα»

Ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες δημοσίευσε την πρώτη του αναφορά για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 54 ετών, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του. Ο ξαφνικός θάνατός του έχει βυθίσει στο πένθος το Χόλιγουντ και τους θαυμαστές του.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, η αυτοψία του «Τσάντλερ Μπινγκ» από τα «Φιλαράκια» ολοκληρώθηκε, ωστόσο ο ιατροδικαστής χρειάζεται «πρόσθετη έρευνα» για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες, σε περιπτώσεις που δεν μπορεί να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου κατά τη στιγμή της νεκροψίας, εκδίδεται πιστοποιητικό «αναβολής» μέχρι να ολοκληρωθούν πρόσθετες μελέτες.

Ως τώρα οι Αρχές αναφέρουν πως δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας και εξετάζουν τα συνταγογραφούμενα χάπια που βρέθηκαν στο σπίτι του.

«Δεν υπήρχαν ναρκωτικά ή παράνομα φάρμακα, αλλά πολλά φάρμακα με ιατρική συνταγή. Οι αρχές βρήκαν αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά του άγχους και ένα φάρμακο για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) στο σπίτι», υπογραμμίζουν τα διεθνή ΜΜΕ εν αναμονή των αποτελεσμάτων της τοξικολογικής εξέτασης που ενδεχομένως να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του Πέρι.

«Στα αποτελέσματα της αυτοψίας εκκρεμεί η τοξικολογική έκθεση, η οποία μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί», τονίζει το People.

Η Sun αναφέρει με τη σειρά της, ότι το πρωί του θανάτου του ο Μάθιου Πέρι έπαιζε pickleball με μια φίλη του αν και αισθανόταν αδιαθεσία και κούραση την τελευταία εβδομάδα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα