εξαφανιση
«Είπε «μπαμπά σ’ αγαπώ» και άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση»

Στις 21/10/2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ελαιώνα στην Αθήνα, ο Χαρικιόπουλος Αθανάσιος (Θάνος), 27 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Χαρικιόπουλου Αθανάσιου (Θάνου) και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Χαρικιόπουλος Αθανάσιος (Θάνος) έχει ύψος 1,72 μ. και κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε κοντομάνικη μπλούζα με άσπρες γραμμές, μαύρη φόρμα adidas, μπουφάν σε χρώματα παραλλαγής και γκρι παπούτσια μάρκας Nike.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση

Τι αναφέρει η μητέρα του

Ο 27χρονος αγνοείται για πέμπτη μέρα και η μητέρα του μίλησε σήμερα (26/10) στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», και απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τον παιδί της να το αναφέρει στις Αρχές.

«Κάνω έκκληση σε όποιον είδε ή άκουσε κάτι να μας το πει. Ζούμε ένα δράμα, θέλουμε να βρεθεί και να γυρίσει στο σπίτι μας. Δεν αντέχουμε άλλο πέντε μέρες τώρα», λέει χαρακτηριστικά η μητέρα του.

Ο 27χρονος στις 21 Οκτωβρίου είχε βγει μια βόλτα με τον πατέρα του στην περιοχή του Αιγάλεω, όταν ξαφνικά του πέρασε το τσαντάκι του στον λαιμό, του είπε «μπαμπά σ’ αγαπώ» και άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Ήταν φοβισμένος, αλλά δεν ξέρω τι είχε συμβεί στη Θεσσαλονίκη. Αν όμως ένιωθε φοβισμένος θα ερχόταν στη μητέρα του. Ετοιμαζόταν εξάλλου να μετακομίσει μόνιμα στην Κόρινθο, όπου μένω εγώ, όμως βρισκόμουν σε ταξίδι και γι’ αυτό πήγε στον πατέρα του για λίγες μέρες», είπε η μητέρα.

Πρόσθεσε ακόμα ότι δεν ξέρει τι μπορεί να συνέβη στο παιδί της, ενώ σημείωσε πως ανησυχεί ακόμα περισσότερο γιατί, όπως είπε, ο 27χρονος έχει μια δυσκολία να διαχειριστεί τα συναισθήματά του.

Σύμφωνα τέλος με όσα είπε η μητέρα, ο νεαρός είχε όλα του τα προσωπικά αντικείμενα μέσα στο τσαντάκι του που άφησε στον πατέρα του, περιλαμβανομένου και του κινητού του τηλεφώνου, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αναζήτησή του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kardiageiakes-pathiseis-kardia_252863_128338.jpg
Με αυτή την καθημερινή συνήθεια θα έχετε καλύτερη υγεία της καρδιάς
Υπάρχουν πολλές υγιεινές συνήθειες που μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας για να προστατεύσετε την υγεία της καρδιάς σας
Με αυτή την καθημερινή συνήθεια θα έχετε καλύτερη υγεία της καρδιάς
upnos krevati
Γιατί πρέπει να πλένετε πάντα τα καινούργια σεντόνια πριν τα στρώσετε στο κρεβάτι σας
Ο πραγματικός λόγος που πρέπει να πλένετε πάντα τα καινούργια σεντόνια πριν τα στρώσετε στο κρεβάτι σας
Γιατί πρέπει να πλένετε πάντα τα καινούργια σεντόνια πριν τα στρώσετε στο κρεβάτι σας