ντουζ
Οι τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο μπάνιο ενώ ήταν μόνη της, με ανοικτό θερμοσίφωνα, καθώς και από το γεγονός ότι ήταν ελάχιστα τα λεπτά που έλειπε ο σύντροφός της

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν 24χρονη εντοπίστηκε νεκρή στην κατοικία της, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η 24χρονη, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο μπάνιο του σπιτιού της, που βρίσκεται επί της οδού Ολυμπιάδος, στην περιοχή Παναγιάς Λαοδηγήτριας.

Σύμφωνα με το thesstoday,, οι Αρχές φέρεται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο του εγκλήματος και να έχουν κυκλώσει το σενάριο της ηλεκτροπληξίας.

Το σενάριο αυτό ενισχύεται και από τις πληροφορίες ότι οι τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο μπάνιο ενώ ήταν μόνη της, με ανοικτό θερμοσίφωνα, καθώς και από το γεγονός ότι ήταν ελάχιστα τα λεπτά που έλειπε ο σύντροφός της.

Ακόμη και οι μαρτυρίες των γειτόνων, ενδεχομένως να αποδειχθούν καταλυτικές ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 24χρονη έπεσε νεκρή στο διαμέρισμά της.

"Ο σύντροφος της έφυγε για λίγα λεπτά από το σπίτι μέχρι το σούπερ μάρκετ ώστε να πάρει τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισε, την βρήκε νεκρή. Ο ίδιος υπέθεσε ότι πρόκειται για ηλεκτροπληξια. Είπε ότι η κοπέλα έκανε μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέφεραν ότι το σώμα της ήταν "καθαρό” και δεν είχε σημάδια. Όλοι εδώ στην γειτονιά έχουμε σοκαριστεί", δήλωσε γνωστή της κοπέλας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα