Thumbnail
Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον 69χρονο δολοφόνο από τη Θεσσαλονίκη

Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο 69χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της 42χρονης κόρης του, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και κινήθηκε η διαδικασία άσκησης ποινικής δίωξης. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Προς το παρόν νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, καθώς μετά το έγκλημα φέρεται να αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας ένα ψαροντούφεκο με το οποίο αυτοτραυματίστηκε. Ο 69χρονος φέρει τρία τραύματα στην κοιλιακή χώρα, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ανάλογα με την κατάσταση της υγείας του θα αποφασιστεί εάν η απολογία - κατόπιν και της προθεσμίας που δικαιούται - θα ληφθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα ή στο γραφείο του ανακριτή.

Η τραγωδία

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 42χρονη. Η παθούσα εντοπίστηκε νεκρή από τον αδελφό της ενώ τα ιατροδικαστικά ευρήματα «έδειξαν» ασφυκτικό θάνατο. Μαρτυρίες ανέφεραν ότι η γυναίκα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ για τις μετακινήσεις τις χρησιμοποιούσε συχνά ηλεκτρικό αναπηρικό αμαξίδιο. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, είχε σε μόνιμη βάση οικιακή βοηθό που την φρόντιζε, ενώ κάποιες μέρες της εβδομάδας την φρόντιζαν ο πατέρας της και ο αδελφός της.

Όσον αφορά το κίνητρο του εγκλήματος, ο δράστης φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι δεν άντεχε άλλο να βλέπει την κόρη του να ταλαιπωρείται.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων όμως, η 42χρονη δεν έδειχνε τον τελευταίο καιρό κάποια εξάντληση, σωματική ή φυσική, λόγω της πάθησής της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

taxeis_mathiteias.jpg
Ξεκινά σήμερα η διάθεση θέσεων Μαθητείας ΕΠΑΛ από φορείς του Ιδιωτικού Τομέα για την περίοδο 2024-2025
Οι απόφοιτοι ολοκληρώνοντας το Μεταλυκειακό Έτος, μπορούν να αποκτήσουν πτυχίο ειδικότητας, επαγγελματικής εκπαίδευσης & κατάρτισης Επιπέδου 5 μετά...
Ξεκινά σήμερα η διάθεση θέσεων Μαθητείας ΕΠΑΛ από φορείς του Ιδιωτικού Τομέα για την περίοδο 2024-2025
agori-viasmos-seksoualiki-parenoxlisi.jpg
Κρήτη: «Έχω μέσα μου ένα τέρας» – Τι ισχυρίστηκε ο 51χρονος που ασέλγησε σε 3 ανήλικους
Το βαφτιστήρι του περιέγραψε τουλάχιστον δέκα περιστατικά ασέλγειας και κακοποιήσεων
Κρήτη: «Έχω μέσα μου ένα τέρας» – Τι ισχυρίστηκε ο 51χρονος που ασέλγησε σε 3 ανήλικους