Thumbnail
Την βρήκε νεκρή ο αδελφός της

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή για την 42χρονη, έδειξαν ασφυκτικό θάνατο, τον οποίον φέρεται να τον προκάλεσε ο 69χρονος και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thesstoday.gr, η 42χρονη εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα χθες (24/10) το απόγευμα. Αργότερα, συνελήφθη ο 69χρονος πατέρας της στην Τούμπα, ο οποίος σύμφωνα και με την ενημέρωση της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα, που προκάλεσε ο ίδιος. Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα, η οποία έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας, βρέθηκε νεκρή από τον αδελφό της στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου όπου διέμενε.

Στη συνέχεια, ο αδελφός πήγε στο σπίτι του πατέρα τους στην περιοχή της Τούμπας, προκειμένου να τον ενημερώσει για τον θάνατο της αδελφής του. Εκεί, τον  βρήκε τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα από ψαροντούφεκο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είπε στον γιο του ότι αυτός σκότωσε την κόρη του, καθώς δεν άντεχε να την βλέπει σε αυτήν την κατάσταση και στη συνέχεια θέλησε να αυτοκτονήσει.

Για το τραγικό περιστατικό έχει αρχίσει ήδη η προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

samaras
Σαμαράς κατά Μητσοτάκη: «Έχει μετατρέψει τη Νέα Δημοκρατία σε σημιτικό ΠΑΣΟΚ με μπλε χρώμα»
Σφοδρή επίθεση του πρώην πρωθυπουργού με αιχμές για την ιδεολογική φυσιογνωμία της ΝΔ και τη διαγραφή του
Σαμαράς κατά Μητσοτάκη: «Έχει μετατρέψει τη Νέα Δημοκρατία σε σημιτικό ΠΑΣΟΚ με μπλε χρώμα»
dimosio
Δημόσιο: Τα 13 «θανατηφόρα» παραπτώματα που φέρνουν άμεση απόλυση
Νέα εγκύκλιος-βόμβα για το πειθαρχικό δίκαιο στο Δημόσιο - Ποινικές καταδίκες, παραπομπές, ανακλήσεις διορισμών και νέα ασυμβίβαστα
Δημόσιο: Τα 13 «θανατηφόρα» παραπτώματα που φέρνουν άμεση απόλυση