Σχολείο Υπάτης
Κραυγή αγωνίας για το σχολείο που πέφτουν σοβάδες

Αναστάτωση προκαλούν οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και αποτυπώνουν τις συνθήκες που επικρατούν σε σχολείο της Υπάτης στη Λαμία.

Το κτίριο είναι ερείπιο και πέφτουν σοβάδες με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να τρέμουν για το τι μπορεί να συμβεί.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης το Mega, στο Γυμνάσιο και Λύκειο της περιοχής διδάσκουν 20 εκπαιδευτικοί και φοιτούν 80 μαθητές και συστεγάζεται με Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, το οποίο βρίσκεται σε καθεστώς εγκατάλειψης εδώ και 12 χρόνια.

Όπως καταγγέλλουν οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι καθηγητές έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με κίνδυνο ατυχήματος, καθώς σοβάδες πέφτουν από το υπόστεγο στο προαύλιο του σχολείου.

Το λεβητοστάσιο του κτιριακού συγκροτήματος έχει πλημμυρίσει και το καλοριφέρ δεν λειτουργεί, με το σχολείο να κινδυνεύει να μείνει χωρίς θέρμανση, ενώ ο χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών.

Με πρωτοβουλία του διευθυντή του σχολείου και των εκπαιδευτικών το lamiareport.gr φαίρνει στο «φως» μία σειρά από φωτογραφίες που απεικονίζουν την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο σχολικό συγκρότημα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βαθμοθηρία
Βαθμοθήρες γονείς παιδεύουσι τέκνα… και εκπαιδευτικούς
Δεν λέμε «οι βαθμοί δεν έχουν σημασία». Λέμε «έχουν τη θέση τους». Όταν η αγάπη πάψει να μετριέται σε δεκαδικά, το παιδί ανασαίνει, ο/η εκπαιδευτικός...
Βαθμοθήρες γονείς παιδεύουσι τέκνα… και εκπαιδευτικούς