Καίτη Γαρμπή
Η Καίτη Γαρμπή ακύρωσε τις συναυλίες της στην Κρήτη - Το μήνυμα τις καταστροφές από την κακοκαιρία και για τον 36χρονο Αντώνη

Η Καίτη Γαρμπή ακυρώνει τις προγραμματισμένες συναυλίες της στην Κρήτη την επόμενη εβδομάδα, τονίζοντας πως πρέπει «να σιγήσουν οι μουσικές να ακουστεί ο πόνος».

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, μετά την κηδεία του 36χρονου Αντώνη σήμερα στην Κρήτη, αλλά και δεδομένων των καταστροφών στη Θεσσαλία από την κακοκαιρία Daniel, «οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν». Μάλιστα, έστειλε και το δικό της μήνυμα ενόψει των επερχόμενων δημοτικών - περιφερειακών εκλογών.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Σήμερα όλη η Κρήτη αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τον Αντώνη, ενώ η Θεσσαλία παλεύει με το νερό και τη λάσπη. Αυτή είναι μια από τις στιγμές που οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί πιο καθαρά ο πόνος και η ανάγκη.

Αποφάσισα με βαθιά θλίψη να ακυρώσω τις προγραμματισμένες συναυλίες μας στην Κρήτη, που είχαν προγραμματιστεί για τις 14,15 και 16 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Δημήτρη Σχοινά και τον Ηλία Παλιουδάκη.

Εύχομαι το πολιτικό σύστημα να αντλήσει διδάγματα από αυτήν την καταστροφή και να επενδύσει στην πρόληψη και την προετοιμασία για τέτοιες καταστάσεις. Η απραξία πρέπει να αντικατασταθεί από αποφασιστικές δράσεις που θα προστατεύουν τους πολίτες και το περιβάλλον μας.

Με αφορμή τις επερχόμενες δημοτικές/περιφερειακές εκλογές, θα ήθελα να πω από την πλευρά μου πως όσοι αποφασίσατε να είστε υποψήφιοι, πρέπει να είστε έτοιμοι πρώτα να αναλάβετε ευθύνες και να βοηθήσετε τον τόπο σας και έπειτα να χαρείτε το όποιο προνόμιο. Καίτη Γαρμπή».


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παγωτό φράουλα - μπανάνα
Απολαυστικό παγωτό μπανάνα – φράουλα με μέλι και κομματάκια σοκολάτας
Μια πανεύκολη συνταγή για να ετοιμάσετε σπιτικό παγωτό, με απλά υλικά, όπως είναι οι μπανάνες και οι φράουλες, το μέλι και την κρέμα γάλακτος
Απολαυστικό παγωτό μπανάνα – φράουλα με μέλι και κομματάκια σοκολάτας
kataskinoseis.jpg
Έρευνα: Mε λιγότερα συναισθηματικά προβλήματα τα παιδιά που ζουν κοντά σε χώρους πρασίνου
Η συσχέτιση παρέμεινε ακόμα και όταν οι ερευνητές συνυπολόγισαν το φύλο του παιδιού, την εκπαίδευση των γονέων, την ηλικία τους κατά τη γέννηση και...
Έρευνα: Mε λιγότερα συναισθηματικά προβλήματα τα παιδιά που ζουν κοντά σε χώρους πρασίνου