Για την κακοποίηση των γυναικών πήρε για μια ακόμη φορά θέση η Καίτη Γαρμπή, με αφορμή το βιασμό της 24χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα καταφέρθηκε και κατά όσων απορούν πώς βρέθηκε η 24χρονη που κατήγγειλε ότι ναρκώθηκε και βιάστηκε, στη σουίτα του ξενοδοχείου.
Η Καίτη Γαρμπή, σχολιάζοντας την καταγγελία του βιασμού της άτυχης νεαρής έγραψε πως «την νάρκωσαν, τη βίασαν, την ταπείνωσαν στερώντας της τον έλεγχο του σώματος της, έρμαιο στις ορέξεις τους».
Και αμέσως μετά πρόσθεσε πως η υπόθεση της Θεσσαλονίκης την κάνει να νιώθει εξίσου ντροπή που «απορούν» άλλες γυναίκες για το πώς βρέθηκε στη σουίτα.
"Την νάρκωσαν, την βίασαν, την ταπείνωσαν στερώντας της τον έλεγχο του σώματος της, έρμαιο στις ορέξεις τους. Η υπόθεση της Θεσσαλονίκης με εξοργίζει & με ντροπιάζει. Νιώθω εξίσου ντροπή που «απορούν» άλλες γυναίκες για το πώς βρέθηκε στη σουίτα. Τελικά ο μισογυνισμός δεν έχει φύλο" σημειώνει η γνωστή τραγουδίστρια
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!
Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν
Alfavita Newsroom