larisa
Γιατί δεν υπάρχει ακόμα ιατροδικαστική έκθεση για την 43χρονη που κακοποιήθηκε από το σύζυγό της στη Λάρισα

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης της 43χρονης αστυνομικού από τον 52χρονο σύζυγό της στη Λάρισα μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο ιατροδικαστής Λάρισας, Χρήστος Κραββαρίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην απουσία ιατροδικαστικής έκθεσης.

Όπως είπε ο κ. Κραββαρίτης, ο λόγος που δεν υπάρχει ακόμα ιατροδικαστική έκθεση δεν είναι επειδή έχει καθυστερήσει, αλλά, σύμφωνα με τον ίδιο, η απουσία της οφείλεται στην κατάσταση της υγείας του θύματος, που νοσηλεύεται με βαριά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο ιατροδικαστής δε, ανέφερε πως η Εισαγγελία ήταν ενήμερη πως την ώρα που ο δράστης απολογούνταν δεν θα ήταν έτοιμη η ιατροδικαστική έκθεση.

«Ως όφειλα λοιπόν πρέπει να συνεχίσω να ελέγχω την κατάστασή της και την μετεγχειρητική της πορεία, γιατί όλα αυτά σχετίζονται με το συμβάν», ανέφερε ο ιατροδικαστής, ενώ σχετικά με τα τραύματα που φέρει η γυναίκα σημείωσε: «Δεν έχω απαριθμήσει ακόμη όλες τις κακώσεις, αλλά έχω δώσει μια αδρή εικόνα. Μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται μόνο στην μικροσκοπική μου εκτίμηση, αλλά και στα ευρήματα της απεικονιστικής εξέτασης η οποία ως πιο ενδελεχής, ανέδειξε και κακώσεις από τα εσωτερικά όργανα».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα