viasmos
Η 43χρονη αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της είχε καταγγείλει τις απειλές που δεχόταν - «Θεωρούσε πως ήταν κτήμα του» λέει ο Γιώργος Καλλιακμάνης

«Αυτό δεν ήταν ξυλοδαρμός, πήγε να τη δολοφονήσει». Με αυτά τα λόγια περιγράφει ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Γιώργος Καλλιακμάνης τον απίστευτης αγριότητας ξυλοδαρμό της 43χρονης αστυνομικού στη Λάρισα από τον σύζυγό της.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα του είχε ζητήσει να χωρίσουν και μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε κατέληξε στο νοσοκομείο Λάρισας με, μεταξύ άλλων, ρήξη νεφρού.

«Την χτύπησε τόσο άγρια. Δύο ώρες την χτυπούσε, γέμισε αίματα, ήταν γεμάτο αίματα το σπίτι. Σώθηκε γιατί η Άμεση Δράση ήρθε και τον έπιασε επ΄αυτοφώρω να την σέρνει από τα μαλλιά και να προσπαθεί να την βγάλει έξω από την μπαλκονόπορτα. Είχε πάρει τηλέφωνο μια περίοικος την Aστυνομία. Απ’ ότι είπε παλιά την απειλούσε, δεν είχε ξαναμπεί στη διαδικασία να την χτυπήσει αλλά αυτή τη φορά το έκανε. Αυτό δεν ήταν ξυλοδαρμός, πήγε να την δολοφονήσει. Την χτύπαγε ακατάπαυστα στο πρόσωπο, στην κοιλιακή χώρα, της έκανε ζημιά στη σπλήνα, στο νεφρό. Αν δεν έφταναν έγκαιρα οι άνδρες της Άμεσης Δράσης δεν θα ζούσε η κοπέλα, θα την είχε σκοτώσει» είπε μιλώντας στο OPEN.

«Δεν το περίμενε»

Όπως σημείωσε ο κ. Καλλιακμάνης στη Λάρισα λειτουργεί το πιο επανδρωμένο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας, αποτελείται από 18 αστυνομικούς και δύο ψυχολόγους της Αστυνομίας.

Ερωτώμενος γιατί κάποια υπηρεσία δεν ήταν στο πλευρό της, ενώ είχε καταγγείλει τις απειλές που δεχόταν ο κ. Καλλιακμάνης απάντησε: «Η αξιωματικός είναι έμπειρη υποδιοικητής σε μια μεγάλη υπηρεσία, δεν το περίμενε ούτε η ίδια ότι αυτός θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Είχαν χωρίσει και ξαναέσμιξαν μήπως βρουν κάποιο σημείο αναφοράς για να συνεχίσουν τον γάμο τους, να διορθώσουν κάποια λάθη. Ακόμα και η τοπική κοινωνία δεν περίμενε ότι αυτός ο άνθρωπος είχε τέτοια ένστικτα. Πήγε να την σκοτώσει όταν του είπε πως αποφάσισε να τον χωρίσει. Θεωρούσε πως είναι δικό του κτήμα».

«Όταν έχει τέτοια χτυπήματα κάποιος, στη σπλήνα, στα νεφρά, το πρόσωπό της είναι παραμορφωμένο. Δεν ξέρεις τι επιπλοκές μπορεί να κάνει» είπε και έστειλε τις ευχές του για την αστυνομικό.

«Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο»

Η αξιωματικός μίλησε στην ΕΡΤ για το βάναυσο ξυλοδαρμό της: «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς».

Και συνέχισε: «Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», δήλωσε η γυναίκα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith3.jpg
«Εμπιστοσύνη στα Αστέρια μας»: 22 ερωταπαντήσεις για το έργο καινοτομίας και εξωστρέφειας των ΑΕΙ
Για την αποσαφήνιση και διευκρίνιση σημείων της Αναλυτικής Πρόσκλησης του Έργου
«Εμπιστοσύνη στα Αστέρια μας»: 22 ερωταπαντήσεις για το έργο καινοτομίας και εξωστρέφειας των ΑΕΙ