uefa
Η ανακοίνωση της UEFA για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τη λύπη της για τα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια μιας ζωής εκφράζει η UEFA σε δήλωσή της, ανακοινώνοντας και επισήμως την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Η βία δεν έχει θέση στο άθλημά μας και αναμένουμε ότι οι υπεύθυνοι αυτής της τρομερής πράξης θα συλληφθούν και θα παραδοθούν στη δικαιοσύνη το συντομότερο» τονίζει η UEFA.

Σύμφωνα με την UEFA, ο αγώνας Ντιναμό – ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ θα διεξαχθεί την Τρίτη 15 Αυγούστου 2023, όπως έχει προγραμματιστεί.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου αναφέρει ότι βρίσκεται σε επαφή και με τους δύο συλλόγους για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας στη Νέα Φιλαδέλφεια είτε την Παρασκευή 18 Αυγούστου είτε το Σάββατο 19 Αυγούστου.

«Η απόφαση περί απουσίας φιλοξενούμενων οπαδών και στους δύο αγώνες διατηρείται και θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα» επισημαίνει η UEFA.

Η ανακοίνωση της UEFA:

“Η UEFA εκφράζει τη λύπη της για τα φρικιαστικά επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην Αθήνα και είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια μιας ζωής. Εκφράζοντας τη βαθύτατη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του θύματος, στην ΠΑΕ ΑΕΚ και τους φιλάθλους της, θα θέλαμε να επαναλάβουμε ότι η βία δεν έχει θέση στο άθλημά μας και αναμένουμε ότι οι υπεύθυνοι αυτής της τρομερής πράξης θα συλληφθούν και θα παραδοθούν στη δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό.

Μετά το χθεσινό συμβάν βίας και σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές, η UEFA αποφάσισε ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για να διεξαχθεί απόψε ο αγώνας της ΑΕΚ με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Σύμφωνα με το άρθρο 26.01 του Κανονισμού του UEFA Champions League 2023/24, ο αγώνας που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί απόψε στο Στάδιο Αγία Σοφιά στην Αθήνα αναβάλλεται.

Ο αγώνας Ντίναμο – ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ θα διεξαχθεί την Τρίτη 15 Αυγούστου 2023 (21:00) όπως έχει προγραμματιστεί.

Η UEFA βρίσκεται σε επαφή και με τους δύο συλλόγους για να επιβεβαιώσει την ημερομηνία για τον προγραμματισμένο αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και της Ντίναμο, δηλαδή είτε την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023 είτε το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023.

Η προηγουμένως κοινοποιηθείσα απόφαση περί απουσίας φιλοξενούμενων οπαδών και στους δύο αγώνες διατηρείται και θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα”.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

emvolio
Ξεκίνησε η χορήγησή του «έξυπνου» εμβόλιοΥ για τη θεραπεία του μελανώματος- Είναι προσαρμοσμένο σε κάθε ασθενή
Ειδικοί δοκιμάζουν νέα εμβόλια που είναι ειδικά κατασκευασμένα για κάθε ασθενή και λένε στο σώμα του να κυνηγήσει καρκινικά κύτταρα για να αποτρέψει...
Ξεκίνησε η χορήγησή του «έξυπνου» εμβόλιοΥ για τη θεραπεία του μελανώματος- Είναι προσαρμοσμένο σε κάθε ασθενή
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ
Πανελλαδικές 2024: Από ποιο πεδίο συμφέρει να δηλώσουν οι υποψήφιοι τις κοινές σχολές;
Αυτό είναι ένα ερώτημα που απασχολεί αρκετούς υποψηφίους όταν καλούνται να επιλέξουν Πεδίο
Πανελλαδικές 2024: Από ποιο πεδίο συμφέρει να δηλώσουν οι υποψήφιοι τις κοινές σχολές;