Έκρυβε κοκαϊνη σε αποθήκη
Ο διακινητής ναρκωτικών είχε πρόσβαση σε τουλάχιστον 20 με 25 αποθήκες, με τα κλειδιά τους να βρίσκονται στην κατοχή του

Συνελήφθη άνδρας στην Πάτρα που κατείχε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

H πληροφορία που έφτασε στους άνδρες της Δίωξης πριν από λίγο καιρό, τους οδήγησε το απόγευμα της Πέμπτης σε πολυκατοικία στη Δραπετσώνα και συγκεκριμένα σε διαμέρισμα 71χρονου διακινητή «σκληρών» ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ο ηλικιωμένος είχε μετατρέψει αποθήκη που βρισκόταν στο υπόγειο του κτιρίου σε «καβάτζα» μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης.

Κατά την επιχείρηση εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 4,5 κιλά της ναρκωτικής ουσίας, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν 14 συσκευασίες κρυμμένες στο εσωτερικό ξυλόσομπας που φύλασσε ο άνδρας στον χώρο, μεταξύ άλλων παλαιών αντικειμένων. Μάλιστα είχε πρόσβαση σε 20 με 25 υπόγειες αποθήκες, με τα κλειδιά τους να βρίσκονται στην κατοχή του.

Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν 4 κιλά και 466 γραμμάρια κοκαΐνης, 30 γραμμάρια κάνναβης και ένα κουτί που χρησιμοποιείτο ως ζυγιδοσομετρητής. Εκτιμάται πως τα κέρδη που θ’ αποκόμιζε από τη διακίνηση της κοκαΐνης ανέρχονται από 267.960 έως και 535.950 ευρώ.

Κατά πληροφορίες, ο 71χρονος που είναι γνωστός στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και χαρακτηρίζεται ως «παλιά καραβάνα» στην πιάτσα, έχοντας μάλιστα εκτίσει και ποινή φυλάκισης προωθούσε το «εμπόρευμα» κατόπιν ραντεβού, με τους πελάτες να τον επισκέπτονται στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας «δούλευαν» την υπόθεση τουλάχιστον έναν μήνα και την κατάλληλη στιγμή επενέβησαν. Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται επισήμως από την ΕΛΑΣ θέλουν να εξετάζεται το ενδεχόμενο ο άνδρας να είχε διασυνδέσεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

egkefalos
Με ποια καθημερινή συνήθεια θα μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νευροψυχολόγο
Τα παιχνίδια γνώσεων μπορούν να βοηθήσουν, αλλά αυτή η συνήθεια είναι ακόμα πιο αποτελεσματική
Με ποια καθημερινή συνήθεια θα μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νευροψυχολόγο