Γεωργιάδης υπ
ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ/INTIME NEWS
Τι ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τους εργαζόμενους των πυρόπληκτων επιχειρήσεων

Σοβαρά προβλήματα, όπως είναι φυσικό, έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες πυρκαγιές και στους εργαζόμενους πυρόπληκτων επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα να χάσουν αδόκητα τη δουλειά τους.

Έτσι, με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε το Σάββατο σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, το υπουργείο Εργασίας λαμβάνει μέτρα για όσες επιχειρήσεις έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές στη Ρόδο.

Τι ανέφερε

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο Action24, οι επιχειρήσεις που πλέον δεν μπορούν να λειτουργήσουν λόγω των καταστροφών που υπέστησαν εξαιτίας των πυρκαγιών, θα μπορούν να θέτουν σε αναστολή τους εργαζομένους τους για τρεις μήνες, και οι εργαζόμενοι θα μπορούν να λαμβάνουν έκτακτο επίδομα έως 534 ευρώ το μήνα.

«Έχουμε καταθέσει έκτακτη τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών όπου οι επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν πληγεί από πυρκαγιές και δεν μπορούν να λειτουργήσουν θα έχουν την δυνατότητα να θέτουν τους εργαζόμενους τους σε αναστολή τους, έως 3 μήνες», ανέφερε ο υπουργός.

Ακόμη, ο υπουργός Εργασίας πρόσθεσε ότι «Οι εργαζόμενοι θα λαμβάνουν έως 534 ευρώ το μήνα έκτακτο επίδομα από το κράτος. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το κράτος να αφήσει κανέναν πίσω».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ilektrikos
Ηλεκτρικός: Η Αθήνα μεταμορφώνεται - Πού θα κατασκευαστούν 6 νέοι σταθμοί
Την ίδια ώρα που προχωρούν οι εργασίες για την κατασκευή της Γραμμής 4 του Μετρό και η επέκταση της Γραμμής 2 προς Ίλιον βρίσκεται ένα βήμα πριν την...
Ηλεκτρικός: Η Αθήνα μεταμορφώνεται - Πού θα κατασκευαστούν 6 νέοι σταθμοί