kos_dolofonia_27xronis
Προφυλακίστηκε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές - Αρνείται τα πάντα, ακόμα και τη σεξουαλική επαφή με την Αναστάζια

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω.

Σύμφωνα με τη rodiaki, ο αλλοδαπός απολογούνταν για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης κοπέλας περίπου δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, Ζαφείρη Δρόσο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την Πολωνή αλλά με τη θέλησή της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

«Δεν έχει καμία σχέση ο σύντροφος της, με τον θάνατό της, η αστυνομία άργησε», λέει η μητέρα της 27χρονης

"Eίμαι η μητέρα της Αναστασίας και μπορώ να αποδείξω σε όλους, ότι ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της κόρης μου" δήλωσε η γυναίκα η οποία μαζί με τον σύντροφο του θύματος έχουν επιστρέψει στην Πολωνία.

Την ίδια ώρα, σημειώνει ότι ο νεαρός κινήθηκε γρήγορα, ενημερώνοντας αμέσως τις Αρχές, όπως και την οικογένεια της κοπέλας, ωστόσο -σύμφωνα με την ίδια- η Αστυνομία υποτίμησε την κατάσταση.

"Με κάλεσε αμέσως μετά την εξαφάνιση της και το ανέφερε αμέσως και στην αστυνομία όπου τους έστειλε και τα σημεία με τις τοποθεσίες που έδειχναν πως βρισκόταν το κινητό της. Όλα είναι στο τηλέφωνό μου. Ο ίδιος την έψαχνε όλη την νύχτα, άλλα η αστυνομία υποβάθμισε το γεγονός και του είπαν να το καταγγείλει την επόμενη ημέρα το πρωί. Αν ενεργούσαν αμέσως θα ζούσε η κόρη μου. Όσο έστελνε τις τοποθεσίες το κινητό ήταν διαθέσιμο, το πρωί δεν ήταν. Την υπόθεση ο ίδιος έκανε γνωστή στην πρεσβεία, δεν θα περιγράψω όμως άλλο την κατάσταση" έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στην πολωνική σελίδα στο Facebook "POLACY W GRECJI".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα