αναστάζια
Οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις πιθανόν να αποκαλύψουν τον δράστη (ή τους δράστες) της δολοφονίας της 27χρονης Πολωνής στη Κω

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον δράστη ή τους δράστες της δολοφονίας της 27χρονης Πολωνής στο νησί της Κω, οι οποίες εστιάζονται τώρα στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία οι αστυνομικοί ευελπιστούν ότι θα προκύψουν στοιχεία για τους υπαίτιους της φρικιαστικής πράξης.

Στο επίκεντρο των ερευνών παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που συνάντησε την άτυχη κοπέλα και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρξε και συνεργός στη δολοφονία και τη μεταφορά του πτώματος.

Ιατροδικαστική εξέταση

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας δημοσιεύτηκε η ιατροδικαστική εξέταση που δείχνει ότι ο θάνατος της νεαρής κοπέλας προήλθε από ασφυξία, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί ο ακριβής τρόπος, εάν δηλαδή ο θάνατός της προκλήθηκε από πνιγμό με τα χέρια ή εάν έγινε με κάποιο βρόγχο και αυτό γιατί το πτώμα ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, άδεια να φύγουν από το νησί της Κω, δόθηκε από την ΕΛΑΣ τόσο στον 28χρονο σύντροφο της Αναστάζια, μετά τις καταθέσεις που έδωσε, όσο και στην μητέρα της.

Τόσο η μητέρα της Αναστάζια όσο και ο σύντροφός της ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από το νησί, με την ΕΛΑΣ να το επιτρέπει στον τελευταίο, αφού δεν είναι ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης. Ζήτησαν ωστόσο και στους δύο να παραμείνουν στη διάθεσή τους εφόσον και όταν τους ζητηθεί.

Ο σύντροφος της κοπέλας

Ο 28χρονος Πολωνός σύντροφος της Αναστάζια κλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες να δώσει καταθέσεις στην Αστυνομία αρκετές φορές και μάλιστα χθες εξετάστηκε για αρκετές ώρες. Κατάθεση έδωσε και η μητέρα της νεαρής κοπέλας.

Ο νεαρός Πολωνός όπως διευκρινίστηκε αρμοδίως δεν είναι ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια, ωστόσο κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για κάποιες αρχικές του καταθέσεις σε σχέση με το κατά πόσο το ζευγάρι γνώριζε τον ύποπτο Μπαγκλαντεσιανό (ο οποίος περιστασιακά εργαζόταν και στο ξενοδοχείο που εργάζονταν και εκείνοι) αλλά και για κάποια SMS που φέρεται να του είχε στείλει η φίλη του το βράδυ της Δευτέρας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ναυάγιο
Ναυάγιο 500 ετών στα βάθη της Μεσογείου: Εμπορικό πλοίο βρέθηκε σχεδόν άθικτο στα 2.500 μέτρα
Η εντυπωσιακή ανακάλυψη ανοιχτά της νότιας Γαλλίας ρίχνει νέο φως στο μεσογειακό εμπόριο της Αναγέννησης και αλλάζει τα δεδομένα της υποβρύχιας...
Ναυάγιο 500 ετών στα βάθη της Μεσογείου: Εμπορικό πλοίο βρέθηκε σχεδόν άθικτο στα 2.500 μέτρα
προαστιακός
Τραγωδία στα Άνω Λιόσια: Νεκρός 50χρονος που παρασύρθηκε από τον Προαστιακό
Το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης, λίγα μέτρα πριν τον σταθμό – Σε εξέλιξη η έρευνα για τα αίτια
Τραγωδία στα Άνω Λιόσια: Νεκρός 50χρονος που παρασύρθηκε από τον Προαστιακό
tramp_8.jpg
Αινιγματικές δηλώσεις Τραμπ για πλήγμα στη Βενεζουέλα – Σενάρια για πρώτη χερσαία επίθεση
Ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε για «καταστροφή προκυμαίας» χωρίς λεπτομέρειες, την ώρα που Ουάσιγκτον και Πεντάγωνο σιωπούν
Αινιγματικές δηλώσεις Τραμπ για πλήγμα στη Βενεζουέλα – Σενάρια για πρώτη χερσαία επίθεση
asep_192.jpg
ΑΣΕΠ: Ανατροπή «σεισμός» στις προσλήψεις – Ισόβια η ιδιότητα του τρίτεκνου στο Δημόσιο
Νομοσχέδιο – τομή του ΥΠΕΣ σε διαβούλευση: Οι τρίτεκνοι αποκτούν δικαιώματα αντίστοιχα των πολυτέκνων στις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ
ΑΣΕΠ: Ανατροπή «σεισμός» στις προσλήψεις – Ισόβια η ιδιότητα του τρίτεκνου στο Δημόσιο