anastazia ΚΩΣ
Στο μικροσκόπιο η σχέση της 27χρονης, του συντρόφου της και του 32χρονου

Ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια με βασικό ύποπτο 32χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που συνάντησε την άτυχη κοπέλα, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρξε και συνεργός ή και άλλα εμπλεκόμενα άτομα.

Όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος του 32χρονου, Ζαφείρης Δρόσος, ο Μπαγκλαντεσιανος πήρε προθεσμία ώστε να απολογηθεί την Τετάρτη στις 12:00. Μέχρι τότε, παραμένει υπό κράτηση.

Στο μεταξύ σοκ προκαλούν τα ευρήματα από το ιατροδικαστικό πόρισμα όπου αναφέρεται ως αιτία θανάτου η ασφυξία χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί το μέσο με το οποίο προκλήθηκε.

Αν δηλαδή ο δράστης στραγγάλισε με τα χέρια του την άτυχη κοπέλα ή χρησιμοποίησε κάποιο άλλο όργανο, όπως π.χ. κάποιο σχοινί.

Επίσης δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθεί αν η 27χρονη είχε βιαστεί ενώ ο χρόνος θανάτου υπολογίζεται από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας μέχρι αργά το πρωί της επόμενη ημέρας χωρίς να είναι δυνατός ο πιο ακριβής προσδιορισμός.

Πλέον περισσότερα στοιχεία αναμένονται από τις εργαστηριακές εξετάσεις και τα δείγματα που ελήφθησαν από νύχια και άλλα σημεία της σορού

Επίσης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ όπου εξετάζονται τα ευρήματα στη σορό της 27χρονης, όπως η σακούλα που ήταν μέσα και το σεντόνι που ήταν τυλιγμένη.

Τα βασανιστικά ερωτήματα

Την ώρα πάντως που οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας συνεχίζονται, υπάρχουν ορισμένα βασανιστικά ερωτήματα για την υπόθεση.

Καταρχάς, το πρώτο ερώτημα αφορά στο κινητό της 27χρονης που είχε βρεθεί από περαστικό πολίτη χωρίς την κάρτα SIM σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Και αυτό διότι, το σημείο είχε ελεγχθεί και τις προηγούμενες ημέρες πριν βρεθεί χωρίς αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ερωτηματικό αφορά στο σημείο που βρέθηκε η σορός της κοπέλας καθώς ήταν ένα σημείο που είχε ελεγχθεί πολλές φορές από τις ομάδες που συμμετείχαν στις έρευνες. Συγκεκριμένα το συγκεκριμένο σημείο είχε ερευνηθεί εξονυχιστικά τις προηγούμενες μέρες, ακόμα και με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, χωρίς να εντοπιστεί κάποιο ίχνος της Αναστάζια. Από τη στιγμή που η τελευταία έρευνα στο σημείο  έγινε την περασμένη Παρασκευή 16 Ιουνίου, εκτιμάται ότι το πτώμα της αδικοχαμένης Πολωνής μεταφέρθηκε στο σημείο αργότερα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

στρατιωτικές σχολές
«Μπλόκο» στους αποφοίτους ΕΠΑΛ από τις Σχολές Αξιωματικών παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις - Στα «κάγκελα» οι εκπαιδευτικοί μηχανικοί
Στον «αέρα» η υπόσχεση για το 10% των θέσεων Αξιωματικών σε μαθητές ΕΠΑ.Λ.
«Μπλόκο» στους αποφοίτους ΕΠΑΛ από τις Σχολές Αξιωματικών παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις - Στα «κάγκελα» οι εκπαιδευτικοί μηχανικοί
Κώστας Αχιλλέας Καραμανλής
Τραγωδία στα Τέμπη: Αίτημα για αναβάθμιση της δίωξης του Κώστα Καραμανλή σε κακούργημα
Στον Άρειο Πάγο οι συγγενείς θυμάτων - Ζητούν κακουργηματική δίωξη για τον Καραμανλή
Τραγωδία στα Τέμπη: Αίτημα για αναβάθμιση της δίωξης του Κώστα Καραμανλή σε κακούργημα
Ευάγγελος Βενιζέλος
Επίτιμος Διδάκτωρ του ΕΚΠΑ ο Ευάγγελος Βενιζέλος - Ύψιστη ακαδημαϊκή τιμή από τη Νομική και τη Θεολογική Σχολή Αθηνών
Σε κλίμα συγκίνησης η αναγόρευση του Ευάγγελου Βενιζέλου σε επίτιμο διδάκτορα του ΕΚΠΑ
Επίτιμος Διδάκτωρ του ΕΚΠΑ ο Ευάγγελος Βενιζέλος - Ύψιστη ακαδημαϊκή τιμή από τη Νομική και τη Θεολογική Σχολή Αθηνών
Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ: Ενότητα με «αστερίσκους» και το βλέμμα στις κάλπες – Το παρασκήνιο του Πολιτικού Συμβουλίου
Η διεύρυνση της Χαριλάου Τρικούπη στη «σκιά» των καταστατικών κανόνων και των επιστροφών
ΠΑΣΟΚ: Ενότητα με «αστερίσκους» και το βλέμμα στις κάλπες – Το παρασκήνιο του Πολιτικού Συμβουλίου