anastazia ΚΩΣ
Στο μικροσκόπιο η σχέση της 27χρονης, του συντρόφου της και του 32χρονου

Ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια με βασικό ύποπτο 32χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που συνάντησε την άτυχη κοπέλα, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρξε και συνεργός ή και άλλα εμπλεκόμενα άτομα.

Όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος του 32χρονου, Ζαφείρης Δρόσος, ο Μπαγκλαντεσιανος πήρε προθεσμία ώστε να απολογηθεί την Τετάρτη στις 12:00. Μέχρι τότε, παραμένει υπό κράτηση.

Στο μεταξύ σοκ προκαλούν τα ευρήματα από το ιατροδικαστικό πόρισμα όπου αναφέρεται ως αιτία θανάτου η ασφυξία χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί το μέσο με το οποίο προκλήθηκε.

Αν δηλαδή ο δράστης στραγγάλισε με τα χέρια του την άτυχη κοπέλα ή χρησιμοποίησε κάποιο άλλο όργανο, όπως π.χ. κάποιο σχοινί.

Επίσης δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθεί αν η 27χρονη είχε βιαστεί ενώ ο χρόνος θανάτου υπολογίζεται από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας μέχρι αργά το πρωί της επόμενη ημέρας χωρίς να είναι δυνατός ο πιο ακριβής προσδιορισμός.

Πλέον περισσότερα στοιχεία αναμένονται από τις εργαστηριακές εξετάσεις και τα δείγματα που ελήφθησαν από νύχια και άλλα σημεία της σορού

Επίσης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ όπου εξετάζονται τα ευρήματα στη σορό της 27χρονης, όπως η σακούλα που ήταν μέσα και το σεντόνι που ήταν τυλιγμένη.

Τα βασανιστικά ερωτήματα

Την ώρα πάντως που οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας συνεχίζονται, υπάρχουν ορισμένα βασανιστικά ερωτήματα για την υπόθεση.

Καταρχάς, το πρώτο ερώτημα αφορά στο κινητό της 27χρονης που είχε βρεθεί από περαστικό πολίτη χωρίς την κάρτα SIM σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Και αυτό διότι, το σημείο είχε ελεγχθεί και τις προηγούμενες ημέρες πριν βρεθεί χωρίς αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ερωτηματικό αφορά στο σημείο που βρέθηκε η σορός της κοπέλας καθώς ήταν ένα σημείο που είχε ελεγχθεί πολλές φορές από τις ομάδες που συμμετείχαν στις έρευνες. Συγκεκριμένα το συγκεκριμένο σημείο είχε ερευνηθεί εξονυχιστικά τις προηγούμενες μέρες, ακόμα και με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, χωρίς να εντοπιστεί κάποιο ίχνος της Αναστάζια. Από τη στιγμή που η τελευταία έρευνα στο σημείο  έγινε την περασμένη Παρασκευή 16 Ιουνίου, εκτιμάται ότι το πτώμα της αδικοχαμένης Πολωνής μεταφέρθηκε στο σημείο αργότερα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ilektrikos
Ηλεκτρικός: Η Αθήνα μεταμορφώνεται - Πού θα κατασκευαστούν 6 νέοι σταθμοί
Την ίδια ώρα που προχωρούν οι εργασίες για την κατασκευή της Γραμμής 4 του Μετρό και η επέκταση της Γραμμής 2 προς Ίλιον βρίσκεται ένα βήμα πριν την...
Ηλεκτρικός: Η Αθήνα μεταμορφώνεται - Πού θα κατασκευαστούν 6 νέοι σταθμοί