anastazia
Κως: Θρίλερ με το θάνατο της 27χρονης Αναστάζια

Απολογείται σήμερα στην ανακρίτρια ο 32χρονος που έχει συλληφθεί με την κατηγορία της αρπαγής της νεαρής.

Ο άνδρας αυτός, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, φέρεται να είναι το τελευταίο άτομο που είδε την 27χρονη ζωντανή.

Κατά τους ισχυρισμούς του, είχαν ερωτική επαφή στο σπίτι του και ύστερα την άφησε κάπου. Αλλά, το βιντεοληπτικό υλικό δεν επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του.

Πλάνα από κάμερα ασφαλείας δείχνουν το θύμα να μπαίνει στο σπίτι του, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1 χιλιομέτρου από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή, αλλά ποτέ να βγαίνει από αυτό.

Στο κάδρο της αστυνομίας, έχει μπει και ο συγκάτοικος του 32χρονου,  ο οποίος κατά την προανακριτική του κατάθεση είχε πει πως δεν είδε ποτέ την 27χρονη Αναστάζια να μπαίνει στο σπίτι τους - κάτι που αποδείχθηκε και από το γενετικό υλικό της στο οίκημα.

Το σημείο που βρέθηκε νεκρή η νεαρή Πολωνή προβληματίζει τις Αρχές καθώς επί 6 ημέρες «χτένισαν» την ευρύτερη περιοχή χωρίς να την εντοπίσουν. Δεν αποκλείουν, λοιπόν, το ενδεχόμενο ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας να έκρυψαν εκεί τη σορό ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό της Αναστάζια.

Τι προηγήθηκε

Πώς εντοπίστηκε το πτώμα της 27χρονης

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής (18/6) στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας σε κατάσταση προχωρημένης σήψης εντοπίστηκε από εθελόντρια της Πολιτικής Προστασίας κοντά σε υδροβιότοπο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μισό σώμα της νεκρής ήταν μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, ενώ ήταν σκεπασμένο με κλαδιά, κάτω από δέντρο, προκειμένου να μην είναι εύκολα ορατό απ’ όσους μπορεί να περνούσαν τυχαία από το σημείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τα πρώτα στοιχεία που είδε ο ιατροδικαστής φαίνεται ότι ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός καθώς δεν διαπιστώθηκε να φέρει άλλα τραύματα εκ πρώτης όψεως.

Παράλληλα εντόπισε σημάδια στον λαιμό που παραπέμπουν σε στραγγαλισμό.

Για την ώρα δεν μπορεί να διευκρινιστεί αν στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο ασφυκτικός θάνατος προήλθε με χρήση κάποιου αντικειμένου.

ΚΩΣ

Όπως και να έχει τα ακριβή αίτια θανάτου θα προσδιοριστούν από τη νεκροψία-νεκροτομή που αναμένεται να γίνει σήμερα στη Ρόδο όπου θα μεταφερθεί η σορός της 27χρονης.

Παράλληλα όλα τα ευρήματα στο σημείο, όπως το σεντόνι, η σακούλα ακόμα και κάποια από τα κλαδιά που είχαν σκεπάσει τη σορό θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο 28χρονος σύντροφός της, που ήταν και αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές, μόλις έγινε γνωστή η τραγική κατάληξη των ερευνών έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook. Συγκεκριμένα άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ του, βάζοντας το σήμα του πένθους, δηλαδή μία μαύρη κορδέλα με εκατοντάδες ακολούθους του να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

sintrofos-anastazia

Ο σύντροφός της, σημειώνεται, είχε ταξιδέψει μαζί της στην Κω για να εργαστούν σε ξενοδοχείο. 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kardiageiakes-pathiseis-kardia_252863_128338.jpg
Με αυτή την καθημερινή συνήθεια θα έχετε καλύτερη υγεία της καρδιάς
Υπάρχουν πολλές υγιεινές συνήθειες που μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας για να προστατεύσετε την υγεία της καρδιάς σας
Με αυτή την καθημερινή συνήθεια θα έχετε καλύτερη υγεία της καρδιάς
upnos krevati
Γιατί πρέπει να πλένετε πάντα τα καινούργια σεντόνια πριν τα στρώσετε στο κρεβάτι σας
Ο πραγματικός λόγος που πρέπει να πλένετε πάντα τα καινούργια σεντόνια πριν τα στρώσετε στο κρεβάτι σας
Γιατί πρέπει να πλένετε πάντα τα καινούργια σεντόνια πριν τα στρώσετε στο κρεβάτι σας