kos-exafanisi-anastasia
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«H Αναστάζια βασανίστηκε, ήταν ένας επώδυνος θάνατος» - Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν πώς βρέθηκε εκεί η νεκρή κοπέλα, αφού ήδη είχαν ψάξει στο σημείο.

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στις έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα καθώς οι αρχές εξετάζουν κάθε πτυχή της υπόθεσης μετά και τον εντοπισμό της σορού της άτυχης κοπέλας στην περιοχή Αλυκές της Κω.

Αναλυτικά

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στο πτώμα της 27χρονης Αναστάζια που δολοφονήθηκε στο νησί της Κω. Ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός και βασανιστικός, ενώ η νεκροψία θα ρίξει «φως» στο αν η άτυχη κοπέλα στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο θάνατός της προήλθε από κάποιο αντικείμενο.

Παράλληλα, σύμφωνα με το rodiaki.gr, ο σύντροφος της 27χρονης έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς στο νησί, και, την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν πώς βρέθηκε εκεί η νεκρή κοπέλα, αφού ήδη είχαν ψάξει στο σημείο.

Για τελευταία φορά, πάντως, η Αναστάζια είχε βρεθεί με τον 32χρονο που έχει συλληφθεί και ο οποίος θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή. Στο σπίτι του βρέθηκε DNA της 27χρονης, η σορός της βρέθηκε σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του, ενώ είχε προσπαθήσει να βγάλει εισιτήριο για το εξωτερικό για να φύγει από το νησί και από τη χώρα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χάρης Δούκας και Αλέξης Τσίπρας
«Βόμβα» από τον Χάρη Δούκα: Προτείνει κοινή κάθοδο ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ σε δεύτερες κάλπες
Μοντέλο «β' γύρου της Αθήνας» προτείνει ο Χάρης Δούκας για ΠΑΣΟΚ και Αλέξη Τσίπρα στις επαναληπτικές εθνικές εκλογές
«Βόμβα» από τον Χάρη Δούκα: Προτείνει κοινή κάθοδο ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ σε δεύτερες κάλπες
38ο Γενικό Λύκειο Αθηνών
Erasmus+: Το 38ο ΓΕΛ Αθηνών ανοίγει τα φτερά του στην Ευρώπη
Μαθητές και εκπαιδευτικοί ταξίδεψαν σε Ρώμη, Βρυξέλλες και Δουβλίνο – Από τη διαπολιτισμική ανταλλαγή μέχρι την επιμόρφωση στην Τεχνητή Νοημοσύνη
Erasmus+: Το 38ο ΓΕΛ Αθηνών ανοίγει τα φτερά του στην Ευρώπη
Οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Μυκόνου αναζητούν την Ευρώπη στις μνήμες, τους ανθρώπους και το μέλλον του τόπου τους
«Μύκονος: Τότε και τώρα»
Οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Μυκόνου αναζητούν την Ευρώπη στις μνήμες, τους ανθρώπους και το μέλλον του τόπου τους
«Μύκονος: Τότε και τώρα»