kos-exafanisi-anastasia
«H Αναστάζια βασανίστηκε, ήταν ένας επώδυνος θάνατος» - Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν πώς βρέθηκε εκεί η νεκρή κοπέλα, αφού ήδη είχαν ψάξει στο σημείο.

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στις έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα καθώς οι αρχές εξετάζουν κάθε πτυχή της υπόθεσης μετά και τον εντοπισμό της σορού της άτυχης κοπέλας στην περιοχή Αλυκές της Κω.

Αναλυτικά

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στο πτώμα της 27χρονης Αναστάζια που δολοφονήθηκε στο νησί της Κω. Ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός και βασανιστικός, ενώ η νεκροψία θα ρίξει «φως» στο αν η άτυχη κοπέλα στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο θάνατός της προήλθε από κάποιο αντικείμενο.

Παράλληλα, σύμφωνα με το rodiaki.gr, ο σύντροφος της 27χρονης έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς στο νησί, και, την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν πώς βρέθηκε εκεί η νεκρή κοπέλα, αφού ήδη είχαν ψάξει στο σημείο.

Για τελευταία φορά, πάντως, η Αναστάζια είχε βρεθεί με τον 32χρονο που έχει συλληφθεί και ο οποίος θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή. Στο σπίτι του βρέθηκε DNA της 27χρονης, η σορός της βρέθηκε σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του, ενώ είχε προσπαθήσει να βγάλει εισιτήριο για το εξωτερικό για να φύγει από το νησί και από τη χώρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα