anastazia
Τα πρώτα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της 27χρονης Αναστάζια, δείχνουν ότι ο δολοφόνος της την έπνιξε και στη συνέχεια προσπάθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα της

Ο στραγγαλισμός προσδιορίζεται για την ώρα ως πιθανότερη αιτία θανάτου της 27χρονης που είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην Κω και βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής.

Πώς εντοπίστηκε το πτώμα της 27χρονης

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής (18/6) στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας σε κατάσταση προχωρημένης σήψης εντοπίστηκε από εθελόντρια της Πολιτικής Προστασίας κοντά σε υδροβιότοπο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μισό σώμα της νεκρής ήταν μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, ενώ ήταν σκεπασμένο με κλαδιά, κάτω από δέντρο, προκειμένου να μην είναι εύκολα ορατό απ’ όσους μπορεί να περνούσαν τυχαία από το σημείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τα πρώτα στοιχεία που είδε ο ιατροδικαστής φαίνεται ότι ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός καθώς δεν διαπιστώθηκε να φέρει άλλα τραύματα εκ πρώτης όψεως.

Παράλληλα εντόπισε σημάδια στον λαιμό που παραπέμπουν σε στραγγαλισμό.

Για την ώρα δεν μπορεί να διευκρινιστεί αν στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο ασφυκτικός θάνατος προήλθε με χρήση κάποιου αντικειμένου.

ΚΩΣ

Όπως και να έχει τα ακριβή αίτια θανάτου θα προσδιοριστούν από τη νεκροψία-νεκροτομή που αναμένεται να γίνει σήμερα στη Ρόδο όπου θα μεταφερθεί η σορός της 27χρονης.

Παράλληλα όλα τα ευρήματα στο σημείο, όπως το σεντόνι, η σακούλα ακόμα και κάποια από τα κλαδιά που είχαν σκεπάσει τη σορό θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σήμερα Δευτέρα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας ο 32χρονος βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση που έχει συλληφθεί και ο οποίος μέχρι τώρα αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση της 27χρονης που τελικά βρέθηκε νεκρή.

Ο 28χρονος σύντροφός της, που ήταν και αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές, μόλις έγινε γνωστή η τραγική κατάληξη των ερευνών έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook. Συγκεκριμένα άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ του, βάζοντας το σήμα του πένθους, δηλαδή μία μαύρη κορδέλα με εκατοντάδες ακολούθους του να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

sintrofos-anastazia

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ιταλική γλώσσα
Πιστοποίηση Ιταλικών επιπέδου C2 για ΑΣΕΠ - Ξεκινάει Μάϊο το πρόγραμμα
Νέο πρόγραμμα για C2 ξεκινάει άμεσα εξ αποστάσεως στο μεγαλύτερο φορέα επιμόρφωσης ενηλίκων για Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών - Εύκολα και άμεσα πάρτε...
Πιστοποίηση Ιταλικών επιπέδου C2 για ΑΣΕΠ - Ξεκινάει Μάϊο το πρόγραμμα