αναστάζια
«Να του επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή»

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ματέους Μοραβιέτσκι, με σχετική του ανάρτηση στο Twitter, ζήτησε την έκδοση του υπόπτου για τη γυναικοκτονία της 27χρονης Αναστάζια.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός τονίζει πως: «ο δράστης να σταθεί ενώπιον του πολωνικού δικαστηρίου και να λάβει την υψηλότερη δυνατή ποινή».

«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Γι’ αυτό θα ζητήσουμε από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο για να δικαστεί σε πολωνικό δικαστήριο και να του επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή».

 

Η νεκροψία-νεκροτομή

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στο πτώμα της 27χρονης Αναστάζια που δολοφονήθηκε στο νησί της Κω. Ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός και βασανιστικός, ενώ η νεκροψία θα ρίξει «φως» στο αν η άτυχη κοπέλα στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο θάνατός της προήλθε από κάποιο αντικείμενο.

Παράλληλα, σύμφωνα με το rodiaki.gr, ο σύντροφος της 27χρονης έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς στο νησί, και, την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν πώς βρέθηκε εκεί η νεκρή κοπέλα, αφού ήδη είχαν ψάξει στο σημείο.

Για τελευταία φορά, πάντως, η Αναστάζια είχε βρεθεί με τον 32χρονο που έχει συλληφθεί και ο οποίος θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή. Στο σπίτι του βρέθηκε DNA της 27χρονης, η σορός της βρέθηκε σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του, ενώ είχε προσπαθήσει να βγάλει εισιτήριο για το εξωτερικό για να φύγει από το νησί και από τη χώρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αγκαλιά
Οι άνθρωποι είναι...
Κι αν αύριο δεν ξυπνούσες από το ξυπνητήρι σου, αλλά από τις σειρήνες του πολέμου θα το άντεχες;
Οι άνθρωποι είναι...
Κολάζ με φωτογραφίες φοιτητών και στο βάθος αμφιθέατρο πανεπιστημίου
«Διάβαζα ανάμεσα στις χημειοθεραπείες»: Οι άνθρωποι που «σπάνε» τα στερεότυπα και μπαίνουν στα αμφιθέατρα μετά τα 40
Η επιστροφή στα θρανία ως πράξη υπέρβασης – Συγκλονιστικές ιστορίες ζωής από ανθρώπους που αποδεικνύουν ότι η δίψα για γνώση δεν γνωρίζει ημερομηνία...
«Διάβαζα ανάμεσα στις χημειοθεραπείες»: Οι άνθρωποι που «σπάνε» τα στερεότυπα και μπαίνουν στα αμφιθέατρα μετά τα 40
Εργαζόμενοι συνταξιούχοι
Δεύτερη σύνταξη έως 300 ευρώ: Τι αλλάζει με τα επαγγελματικά ταμεία
Νέο σχέδιο του υπουργείου Εργασίας ανοίγει τον δρόμο για συμπληρωματικές παροχές σε εργαζόμενους και ελεύθερους επαγγελματίες
Δεύτερη σύνταξη έως 300 ευρώ: Τι αλλάζει με τα επαγγελματικά ταμεία