vroxi_kakokairia_kataigida_kairos
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ | ΙΝΤΙΜΕ
Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Η αστάθεια συνεχίζεται, το Σαββατοκύριακο κορυφώνεται και μετά ακολουθούν σαφώς πιο καλοκαιρινές ημέρες, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη περιμένουμε λίγη παροδική συννεφιά με τοπικές μπόρες κυρίως από το μεσημέρι σε Iόνιο, Ήπειρο, Μακεδονία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι και τοπικά στα δυτικά και τα νότια ανατολικοί-νοτιοανατολικοί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 28 με 30 βαθμούς.

Στην Αττική περιμένουμε λίγη παροδική συννεφιά. Οι άνεμοι γενικά ασθενείς. Η θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη είναι πιθανές κάποιες μπόρες από το μεσημέρι και μετά κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από  17 έως 25 βαθμούς.

Η Παρασκευή θα περάσει με πολλές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα, στα ηπειρωτικά πιθανώς πρόσκαιρα και στο Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο. Οι άνεμοι στα δυτικά και τα νότια θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο στα δυτικά.

Όσο για το Σάββατο η αστάθεια θα είναι εντονότερη με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι έως 7 μποφόρ στα δυτικά και τα νότια. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπερνά τους 24 με 26 βαθμούς.

Την Κυριακή οι βροχές θα επιμείνουν κυρίως στα ανατολικά και τα νότια.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές στο σχολείο
«Ολυμπιακή Εβδομάδα» στα Δημοτικά: Πενθήμερο δράσεων αλλάζει το πρόγραμμα μαθημάτων
Μαθητές γνωρίζουν την ιστορία και τις αξίες των Ολυμπιακών Αγώνων μέσα από βιωματικές και ψηφιακές δραστηριότητες
«Ολυμπιακή Εβδομάδα» στα Δημοτικά: Πενθήμερο δράσεων αλλάζει το πρόγραμμα μαθημάτων