Τροχαίο στον Πλαταμώνα
Η ανακοίνωση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης – «Δεν μπορούσε να αποφευχθεί λόγω της θέσης των αυτοκινήτων»

Τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης εξέδωσαν ανακοίνωση για το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε στις 1:30 τα ξημερώματα της Κυριακής στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τη σήραγγα του Πλαταμώνα, στο ρεύμα προς Αθήνα, με αποτέλεσμα ένας 19χρονος να σκοτωθεί και να τραυματιστούν έξι άτομα, εκ τ ων οποίων οι τρεις σοβαρά.

Διώροφο λεωφορείο των ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αθήνα, έπεσε πάνω σε δύο επιβατικά αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταματημένα στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης επί της ΠΑΘΕ.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, το λεωφορείο κινούνταν με κανονική ταχύτητα «όπως εμφαίνεται από την τηλεματική».

«Παρά την προσπάθεια του εξαιρετικά έμπειρου οδηγού, η θέση των ΙΧ ήταν τέτοια, που δεν κατέστη δυνατή η αποφυγή του δυστυχήματος», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η εταιρεία εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια του 19χρονου και στέλνει ευχές για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας.

Οι 75 επιβάτες του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους και έφτασαν στον Κηφισό στις 9:00 το πρωί της Κυριακής με άλλα λεωφορεία που έστειλε η εταιρεία να τους παραλάβουν.

Η ανακοίνωση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

 «Διώροφο λεωφορείο της εταιρείας μας, με 75 επιβάτες, που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, εκτελώντας το δρομολόγιο των 23.59, κινούμενο με κανονική ταχύτητα όπως εμφαίνεται από την τηλεματική, προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα επί της Εθνικής οδού Ι. Χ., μετά την έξοδο από τούνελ στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς. Παρά την προσπάθεια του εξαιρετικά έμπειρου οδηγού, η θέση των Ι. Χ. ήταν τέτοια, που δεν κατέστη δυνατή η αποφυγή του δυστυχήματος.

Από την αστυνομία πληροφορηθήκαμε, ότι υπάρχει ένας νεκρός εκ των παριστάμενων επιβατών Ι. Χ. Οι επιβάτες του λεωφορείου είναι ΌΛΟΙ καλά, όπως και ο οδηγός και όλοι αφίχθησαν στον Κηφισό στις 9 πμ της Κυριακής, με λεωφορεία που έστειλε άμεσα η εταιρεία μας. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από τις Αρχές.

Η εταιρεία μας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της, για την απώλεια ενός συνανθρώπου μας και τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλα
"Όσο περνάνε οι μέρες βυθίζομαι στην κατάθλιψη": Η εξομολόγηση μίας αναπληρώτριας αποκαλύπτει το βάρος της καθημερινότητας
Η φωνή απόγνωσης μιας ολόκληρης κατηγορίας εκπαιδευτικών - Ένα μήνυμα που αποτυπώνει την πραγματικότητα
"Όσο περνάνε οι μέρες βυθίζομαι στην κατάθλιψη": Η εξομολόγηση μίας αναπληρώτριας αποκαλύπτει το βάρος της καθημερινότητας
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες: Η συγκλονιστική ιστορία του μαθητή που έγραψε 19.340 μόρια
Πώς η επιμονή και η οργάνωση χάρισαν -στον 2ο χρόνο προσπάθειας- την μεγάλη επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις
Πανελλήνιες: Η συγκλονιστική ιστορία του μαθητή που έγραψε 19.340 μόρια
βιβλία
Γλωσσική συνύπαρξη πίσω από τα ονόματα - Ελληνικά επώνυμα με αλβανική καταγωγή
Μία γλωσσική συνύπαρξη αιώνων αποκαλύπτεται μέσα από καθημερινά ελληνικά επώνυμα που κρύβουν αλβανική καταγωγή
Γλωσσική συνύπαρξη πίσω από τα ονόματα - Ελληνικά επώνυμα με αλβανική καταγωγή