e-ΕΦΚΑ: Η προσαύξηση στη σύνταξη που μπορεί να φτάσει έως και τα 846 ευρώ – Ποιοι τη δικαιούνται

Κοινωνία 0

Θεσσαλονίκη: Επιβάτες επιτέθηκαν βίαια σε οδηγό λεωφορείου

λεωφορείο
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών

Το μεσημέρι της Μ. Τρίτης (11/04), ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, όταν έξι άτομα επιτέθηκαν στον οδηγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thesstoday, όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι από τους δράστες κατέβηκαν σε στάση, άθελά τους όμως, καθώς δευτερόλεπτα μετά επιχείρησαν να επιβιβαστούν και πάλι στο λεωφορείο.

Τότε και για άγνωστο λόγο, ξεκίνησε προστριβή με τον οδηγό, ο οποίος δέχθηκε ομαδική επίθεση, ενώ μάλιστα από την ένταση λίγο έλειψε να σπάσει και η μπροστινή πόρτα του οχήματος.

Στο λεωφορείο επικράτησε αναστάτωση και μάλιστα κάποιοι από τους υπόλοιπους επιβάτες προσέτρεξαν ώστε να βοηθήσουν τον οδηγό, ο οποίος από τα απανωτά χτυπήματα τραυματίστηκε στο χέρι, με το οποίο προσπαθούσε να προστατεύσει τον εαυτό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα μετέβη στο Α.Τ. Νεαπόλεως – Συκεών ώστε να υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων, με την αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία